Kris Rok je imao traumatično detinjstvo: Bio sam seksualno zlostavljan, svaki dan je bio pakao!

01.04.2022

11:33

0

Autor: Marija Mitić

Komičar je jednom prilikom ispričao kroz šta je prošao zbog rasne diskriminacije

Kris Rok je imao traumatično detinjstvo: Bio sam seksualno zlostavljan, svaki dan je bio pakao!
Kris Rok - Copyright Profimedia

Američki komičar Kris Rok dospeo je u medijski fokus nakon što ga je na dodeli Oskara, održanoj tokom vikenda, ošamario glumac Vil Smit.

Od tada javnost intrigiraju detalji iz života ovo dvoje muškaraca koji su napravili skandal na svetskom nivou, pa su tako isplivali i malo poznati detalji z Krisovog života.

Niame, komičar je ranije bio zlostavljan, o čemu je jednom govorio.

Pritscreen RTS, dodela Oskara 2022. godine
Kris Rok

 - Filmski lik s kojim mogu da se poistovetim je Tim Robins u filmu 'Bekstvo iz Šošenka'. Svaki dan je bio pakao. Crnac sam, pa sam dobio puno batina i fizički sam bio uništen, a bilo je i seksualnog zlostavljanja, ali nisam bio silovan - priznao je Rok, piše "Indy100", i dodaje da je bio na meti svojih vršnjaka belaca.

 - Patim od velikog ega i niskog samopoštovanja. A kad kažem 'veliki ego', radi se samo o pričanju viceva. Ako to ima neke veze s mojim poslom, ja sam najveći radnik, ali ponekad se jednostavno osećam da nisam vredan ničije pažnje, ničije ljubavi, bilo kakvog priznanja, bilo čega - rekao je Kris tada.

Podsećanja radi, Kris nije podigao tužbu protiv Vila Smita, što je saopštila je policijska uprava Los Anđelesa. U javnom obraćanju na Instagramu, glumac se pre tri dana izvinio komičaru rečima:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

 - Nasilje u svim njegovim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na sinoćnoj dodeli Oskara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun deo su posla, ali šala o Džejdinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagovao. Želeo bih da ti se javno izvinim, Kris. Bio sam izvan kontrole i pogrešio sam - napisao je Vil koji se takođe izvinio i Akademiji, producentima emisije, gostima i gledaocima, kao i porodici Vilijams i glumcima i ekipi njegovog filma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike