Vesna Zmijanac ima vilu na Bukulji, a rodna kuća joj oronula! Komšije progovorile: Ovde je sirotinja, snašla se ona bolje

31.03.2022

21:05

0

Pevačica je iz rodnog zavičaja otišla pre 30 godina, a njeni nekadašnji prijatelji imaju samo reči hvale

Vesna Zmijanac ima vilu na Bukulji, a rodna kuća joj oronula! Komšije progovorile: Ovde je sirotinja, snašla se ona bolje
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Vesna Zmijanac godinama je vredno radila, a od zarada i bakšiša sa nastupa sagradila je svoju oazu mira na Bukulji, a planira još jednu. Odrasla je u Kovačima kod Kraljeva, a u svoj zavičaj ne planira da se vraća, niti ima nameru da renovira rodnu kuću u kojoj je odrasla. 

U ulici u kojoj je pevačica živela pre 30 godina i dalje su ostali njeni rođaci, prijatelji i familija, koje pevačica često posećuje, a komšiluk o njoj ima samo reči hvale. 

ATAImages / Milan Maričić
Vesna Zmijanac

 

- Tu je živela s majkom i bakom. Poznajem je otkad je bila mala, rasla je s mojom decom. Bila je dobro, fino dete. Nije mogla da bude bolja jer je savršena - rekla je prva komšinica.

Zoran Grujičić, domaćin velikog domaćinstva u Kraljevu koji je odrastao sa pevačicom, rado se seća druženja sa Zmijančevom.

- Starija je od mene dve godine, družili smo se maksimalno. Nismo išli zajedno u školu, ali smo slobodno vreme provodili u kraju. Bila je drugar s nama dečacima. Od fudbala preko skakanja s vrba na Ibru, sve smo prošli. Ponašala se kao da smo ortaci. Igrali smo se u ulici. Ona je trenirala karate i demonstrirala nam poteze. Sećam se kada je prvi put otišla da peva, bila je presrećna. Živela je sama s babom i borila se za svoje mesto pod suncem. Prvi značajniji skok je bio festival u Parizu, gde je bio Šaban Šaulić. Tada nam je pokazivala njegovu sliku s posvetom. Bili smo svi iznenađeni - seća se Grujićić.

24sedam/N.V.
Vesna Zmijanac

 

Vesnina drugarica iz odeljenja ne krije da je pevačica imala nestvarnu lepotu zbog koje su joj mnoge devojčice tada zavidele. 

- O, pa nas dve smo išle zajedno u razred. Ona je bila riba, prava mačka, stalno je pevala. Mi devojčice smo bile ljubomorne na nju jer je imala gustu kosu, nesvakidašnju lepotu, zračila je i privlačila. Nije renovirala kuću jer je odavde otišla trbuhom za kruhom. Muka je ovde, beda i sirotinja, snašla se ona bolje u velikom gradu, nema potrebe ni da je renovira, šta će joj - rekla je njena drugarica

24sedam/N.V.
Vesna Zmijanac

 

Podsetimo, Vesna više od dve decenije živi na Bukulji, gde je 1995. sagradila vilu, a njeno raskošno imanje ekipa 24sedam je i posetila. 

- Vesna tokom dana sređuje baštu, dvorište, sprema… Ponaša se kao sav normalan svet. To je jedna obična žena. Ona radi sve po kući, omiljena je u kraju. Svi je vole ovde. Mogu da kažem da je Vesna za mene super! Kod nje radim tek tri meseca. Noćas je kasno legla, bila je kod ćerke, sinoć je doputovala, tako da sada spava – ispričala nam je gospođa koja živi u pevačicinom komšiluku na Bukulji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike