Pokojna Ksenija Pajčin jednom je spasila Lunu i Anabelu: Kad sam vrisnula, bosa je potrčala ka nama

15.03.2022

14:14

0

Autor: Marija Mitić

Atijasova je 12 nakon Ksenijine smrti progovorila o nemilom događaju kada joj je pevačica bez pogovora pritekla u pomoć

Pokojna Ksenija Pajčin jednom je spasila Lunu i Anabelu: Kad sam vrisnula, bosa je potrčala ka nama
anabela ksenija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U susret godišnjice smrti Ksenije Pajčin, mnogi njeni prijatelji sa estrade prisećaju se pevačice i uspomena sa njom. Tako je Anabela Atijas, tek 12 godina od njene smrti, progovorila o jednom nemilom događaju, kada joj je Ksenija bez pogovora pritekla u pomoć.

Naime, kako je ispričala pevačica, ona i Pajčinova bile su zajedno tokom letnje turneje u jednoj kući na moru, kada je nepoznati muškarac pokušao da je opljačka.

ATAImages/ A.A.
Anabela Aijas

- Ksenija je bila uz mene u jednom momentu kada sam bila opljačkana, dva meseca smo bili u jednoj kući. Dešavalo se da mi sa estrade radimo celo leto na moru i onda zajedno iznajmimo kuću. Bila sam sa njom i sa njenom ekipom, bilo je jako veselo. Jedno neradno veče kada sam ostala sama, spavala sam i osetila sam prisustvo nekoga i kada sam otvorila vrata videla sam ogromnu mušku figuru koja pretura po mojoj torbi. Ja sam u tom trenutku počela da vrištim, uhvatila sam Lunu i izletela sam napolje. Ksenija je to čula, a bila je na drugoj strani kuće, bosa je krenula da trči prema nama da nas spasi - prisetila se Anabela i otkrila kako je saznala da je njena prijateljica ubijena.

Miloš Rafailovićl/ATAImages
Ksenija Pajčin

- Tog dana kada se to desilo, bila sam na nekom slikanju i urednik mi je rekao šta joj se desilo... Svi smo doživeli šok. Niko nije zaslužio da ode na takav način, pogotovo ona koja je bila puna života. Ne znam da li postoji neko ko može da ostane imun i posle toliko godina na pomen njenog imena - kaže Anabela sa setom u glasu i dodaje:

- Kod nje mi se sviđalo to što se volela igrati u životu, ničega je nije bilo strah. Ona je život doživljavala kao jednu veliku igru. Ja u ovim godinama shvatam da sam puno propustila, a mogla sam mnogo više - kazala je Atijasova za Srbija Showbizz.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike