Unuk čuvenog Gidre je bio poznati maneken, a svi kažu da je nasledio šarm od dede (FOTO)

08.03.2022

05:55

0

Danas je oženjen i ima sina, a za pokojnog dedu je uvek imao lepe reči

Unuk čuvenog Gidre je bio poznati maneken, a svi kažu da je nasledio šarm od dede (FOTO)
Copyright YouTube/Printscreen

Skoro tri decenije prošlo je od smrti Dragomira Bojanića Gidre, a njegova popularnost je i danas velika. Malo je onih koji nisu gledali čuvenu "Žikinu dinastiju", barem nekoliko puta, a rado je gledaju i generacije koje se nisu ni rodile kada je sniman serijal.

Glumac neponovljivog šarma ženio se čak tri puta i to uvek istom ženom, glumicom Ljiljanom Kontić. Njih dvoje su se upoznali na fakultetu, venčali 1966. godine, a zatim rastajali i mirili, jer nisu mogli jedno bez drugog. Tokom burnog zajedničkog života dobili su ćerku Jelenu, rođenu 1970. godine.

Dragomir Bojanić Gidra Printscreen ,,Lude godine"
 

O tome kakav je Dragomir Bojanić bio u privatnom životu danas najčešće svedoči Jovan Stojanović, unuk njegovog rođenog brata Milomira. Iako je imao samo sedam godina kada je Gidra preminuo, dobro se seća deda-strica.

- Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog -pričao je Jovan svojevremeno, pa dodao:

- Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina.

Jovan je, inače, zbog svog atraktivnog izgleda uplovio u svet manekenstva, te je radio brojne kampanje za poznate brendove, revije, a pojavljivao se i u muzičkim spotovima. 

Svi kažu da je Jovan nasledio šarm od dede, a njime je, nema sumnje, osvojio i svoju sadašnju suprugu Maju, koja je po zanimanju šminkerka.

Njih dvoje imaju i sina Alekseja, koji je došao kao kruna njihove ljubavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike