„Umesto da slavimo, slušamo njegovu zadnju pesmu" Pejović nije mogao da sakrije emocije govoreći o pokojnom drugu (VIDEO)

04.03.2022

08:24

0

„Amadeus bend" je prethodne večeri predstavio javnosti „Beograd", poslednju numeru koju je zajedno sa njima odsvirao Tokan...

„Umesto da slavimo, slušamo njegovu zadnju pesmu" Pejović nije mogao da sakrije emocije govoreći o pokojnom drugu (VIDEO)
amadeus_bend_03032022_0017 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aco Pejović se i danas teško nosi sa smrću bubnjara „Amadeus benda". Veče koje je bilo rezervisano za „Beograd", pesmu i spot za istu koju je Tokan sa svojim kolegama i prijateljima poslednju i odsvirao, proveo je okružen društvom koje nije moglo da zadrži suze prisećajući se toga kakav je čovek Bojan Zlatanović bio. 

- Jeste (emotivno veče)... Sećanje na divnog čoveka, divnog prijatelja, vrhunskog muzičara kog tako nažalost moramo da se sećamo. Umesto da slavimo rođendan, slušamo pesmu koju je zadnju odsvirao - prokomentarisao je Pejović za medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam, na dan kad je „Amadeus" obeležavao 25 godina trajanja. 

Frontmen „Amadeusa" Boja Tasić i Aco Pejović ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mnogo sam voleo tog čoveka. Bili smo jako dobri prijatelji... Tokan je imao neku posebnu priču, dušu - dodao je on.

„Amadeus bend" na promociji nove pesme ATAImages/Antonio Ahel
 

Predstavnici sedme sile koji su nešto ranije saslušali anegdotu benda u kojoj je ispričano kako su rešavali nesuglasice između sebe nastupajući sa Željkom Samardžićem, zatim su upitali pevača da li tako nečeg ima i u njegovoj muzičkoj ekipi. 

- Ne. Sa mojim muzičarima? Nisam... Ja vičem. Ponekad se desi da planem kad nešto nije kako treba, ali mislim da se to dešava svima. To je sastavni deo svakog posla - ispričao je on pa dodao kako tako nešto na nastupu, kad nešto krene po zlu, može veoma ružno da izgleda.  

Na verovanje da su takvi muškarci, sa druge strane, kod kuće potpuno drugačiji, mirni, samo se nasmešio. 

- Kući ne donosim nervozu, to ostavljam za posao - rekao je Aco, a to sve možete pogledati u snimku koji sledi.   

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike