Ogavna spodoba! Slobina verenica prozvala Jovanu Jeremić, voditeljka joj odbrusila: Neka ide kod psihijatra

08.02.2022

15:33

7

U svom izlaganju, Jeremićeva je poručila Jeleni da ne traži popularnost preko nje, već da se ugleda na pevačevu bivšu suprugu Kiju Kockar

Ogavna spodoba! Slobina verenica prozvala Jovanu Jeremić, voditeljka joj odbrusila: Neka ide kod psihijatra
jeremic sloba - Copyright ATAImages/G.G./A.A.

Verenica pevača Slobodana Radanovića, Jelena Đuričanin isprozivala je voditeljku Jovanu Jeremić putem društvene mreže Instagram, a nakon njene objave nastao je pravi rat.

Naime, Jeremićeva nije časila časa, te je brže bolje uzvratila Sobinoj izabranici žustrim komentarom. 

Instagram printscreen/jeja.djuricanin
Slobina verenica prozvala Jovanu Jeremić

- Ima li išta ogavnije i poremećenije od ove spodobe? Čovek nije video decu tri godine, ovaj psiho brblja o sebi i hrani svoj ego - napisala je Slobina verenica, a na njen komentar je Jeremćeva vrlo spremno odgovorila: 

- Verenicama muškaraca koje nemaju svoju profesiju, takođe ime i prezime, već su samo verenice svojih muškaraca, a ne ličnosti same za sebe neću davati publicitet. Ne znam ko je osoba niti me dotična interesuje. Najvažnije je da se čoveku pomogne da pronađe svoju decu i ja uveliko radim na tome - rekla je Jovana za Kurir, pa je kroz pesmu dočarala novonastalu situaciju o kojoj se polemiše: 

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

 

- Dok drugi pričaju o meni, a znate onu staru „Miševi često zbore o lavu, miševi tuđe živote vode. Al su bez daha od svoga straha. Lava ne vole. Al mu s edive. I miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi. Miš sanja često slavu i presto. Al gricka, šuška i tako živi. Pričaju kako poznaju lava i da su jači, bezbrižno leže, al čim se lavlja pojavi glava nastane tajac, pa se razbeže. Spori, a misle kako su brzi, u svojoj zlobi miševi trunu, neko je rođen samo da mrzi, a neko rođen da nosi krunu“ - izrecitovala je vodtiteljka pesmicu Nedeljka Popadića.

Sloba Radanović sa verenicom, Jelenom Đuričanin, Foto: ATAImages/ A.A.
Sloba Radanović sa verenicom

Jeremićeva se ovde nije zaustavila, te je u okviru svog izlaganja spomenula i Slobinu prvu suprugu Kristinu Kiju Kockar:

- Još nešto. Ako već traži popularnost neka se ugleda na Slobinu prvu ženu Kiju Kockar koja ima ime i prezime za razliku od nje, i javna je ličnost u odnosu na nju, a ako pak ima kompleks niže vrednosti u odnosu na Kiju jer je Kijina senka, neka ide kod psihijatra. Veliki pozdrav od male koja čini čuda - rekla je Jovana, pa žustro nastavila:

24sedam/Nenad Vujanović
Kija Kockar

- Nisam joj ja kriva što je u Kijinoj senci, pa frustracije leči na drugim uspešnim i ostvarenim ženama koje imaju ime i prezime i nisu ničije verenice nego ličnosti za sebe. U ovom sluačju se kaže on je muž Jovane Jeremić, a ne obrnuto verenica Slobe Radanovića.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike