Ovako je Popović odreagovao kada je prvi put uzeo ćerku u ruke: Fotografija govori više od milion reči! (FOTO)

04.02.2022

20:58

0

Aleksandra je danas uspešna studentkinja, a sve poznatih je preterano i ne zanima. Roditelji poštuju njenu želju, te ona živi podalje od reflektora

Ovako je Popović odreagovao kada je prvi put uzeo ćerku u ruke: Fotografija govori više od milion reči! (FOTO)
Saša Popović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović gotovo da ne propuštaju priliku da javno istaknu koliko su ponosni na svoje naslednike. Svakako, poštuju posebno želju ćerke Aleksandre, koju svet poznatih preterano i ne zanima.

Danas uspešna studentkinja živi podalje od reflektora.

Fotografija koja se pojavila na jednom Instagram profilu, a koja je nastala u periodu kada se ona tek rodila - govori više od milion reči. U rukama novopečenog tate - po osmehu na njegovom licu je već bilo sigurno da će je uvek štititi i čini sve, samo da ona bude srećna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Njegove reči posle jednog Aleksandrinog rođendana, inače, mnogi i danas pamte. Tada, devojka je poželela da prođe bez pompe, a poznati tata joj je to svakako i omogućio.

- Naravno da smo poštovali želju naše Aleksandre, jer je bio reč o njenom rođendanu. Ona ima svoje drugarice, svoj krug prijatelja i Suzana i ja poštujemo njenu želju da se ne eksponira javno. Putuje, druži se, slavi na svoj način, apsolutno se ponasa kao i mnogo drugih dvadesetdvogodisnjaka na ovom svetu - objasnio je on, pisao je „Espreso".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike