Snimana je bez njenog odobrenja! Serija o Pameli zgrozila javnost: Obiluje eksplicitnim scenama (FOTO)

04.02.2022

12:01

0

Autor: Marija Mitić

Bivši supružnici Pamela i Tomi nisu uključeni u realizaciju projekta, a nisu se ni oglašavali o istom

Snimana je bez njenog odobrenja! Serija o Pameli zgrozila javnost: Obiluje eksplicitnim scenama (FOTO)
profimedia-0658732953 - Copyright Profimedia

Prva epizoda serije biografske miniserije "Pam & Tommy" o životu Pamele Anderson i Tomija Lija samo što je emitovana, a već je naišla na veliko negodovanje, posebno od strane glumičinih fanova.

Naime, već u prvoj epizodi nižu se eksplicitne scene, a sama serija obrađuje i krađu seks snimka Pamele i Lija, koji su napravili na medenom mesecu leta 1995. godine, a koji je postao jedan od najpopularnijih snimaka pornografskog tipa tokom 90-ih.

Samo ostvarenje počinje curenjem pomenutog seks snimka u javnost, za šta je krivac električar koji je radio na renoviranju njihove vile, a koji je ukrao snimak kako bi se osvetio Tomiju koji mu nije platio za obavljeni posao.

Profimedia
Pam & Tommy

U ovoj epizodi, glumica Lili Džejms, koja tumači Pamelu je veoma provokativna, sa oblinama u prvom planu dok je u nekoliko navrata i potpuno naga. Takođe, postoje i necenzurisane scene njihovog intimnog odnosa, zbog čega su pristigle nimalo laskave kritike.

Komentari na društvenim mrežama i stranim portalima, na račun kreatora ovog ostvarenja su surovi.

Profimedia
Pam & Tommy

 - Zašto bi iko gledao staro đubre nekih ljudi, - Ovo je zaista užasno, - Ne postoji nijedan razlog zašto bi neko želeo ovo da gleda, - Serija je sramotna, nisam mogao dalje od druge epizode. Ovo je izrugivanje Pamelinom životu, - Ovo je strašno vulgarno - bili su samo neki od kritika.

Bivši supružnici Pamela i Tomi nisu uključeni u realizaciju projekta, a nisu se ni oglašavali o tome, dok izvori kažu da su oboje razočarani i ljuti.

 - Serija je veoma bolna za Pamelu i za sve koji je vole. Šokantno je da je ova serija snimljena bez njenog odobrenja - rekao je izvor tamošnjih medija.

Profimedia
Pam & Tommy

Inače, pored Lili Džejms, glavnu mušku ulogu, odnosno Tomija Lija tumači američki glumac rumunskih korena Sebastijan Sten.

Podsetimo, slavni bubnjar i atraktivna plavuša bili su u braku od 1995. do 1998, a dobili su i dvojicu sinova u tom periodu - Brendona i Dilana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike