Ovo je muž Svetlane Grubor: S njim je dobila dva sina i proputovala svet! (FOTO)

24.01.2022

11:26

0

Par je i više od pola decenije u skladnom braku

Ovo je muž Svetlane Grubor: S njim je dobila dva sina i proputovala svet! (FOTO)
Svetlana Grubor - Copyright Instagram screenshot / svetlana.grubor

Svetlana Grubor se juče porodila i dobila sina, kom je dala ime Aleksej. Ovo joj je drugi naslednik sa Aleksandrom Gruborom, s kojim više od šest godina uživa u braku.

Svetlana Grubor Instagram screenshot / svetlana.grubor
 

Par se venčao u manastiru Rajinovac kod Grocke, a zatim su i upriličili veselje u jednom beogradskom hotelu. Mezimca Viktora dobili su 2016, a poznata voditeljka je tom prilikom otkrila i kako prvi susret sa svojim izabranikom nikada neće moći da zaboravi. Svoju sreću tada, naime, nije mogla rečima da opiše.

Putovanja

Svetlana s vremena na vreme ume da objavi i koju fotografiju sa Aleksandrom, uglavnom s putovanja. Zajedno su, čini se, proputovali čitav svet.

 

 

Podsećanja radi, voditeljka je u šestom mesecu trudnoće imala kovid.

- Mnogo sam srećna, pre svega jer sam pobedila koronu. Sama trudnoća mi protiče kako treba, posebno sad posle korone. Moj sin već ima pet i po godina, dugo smo hteli drugo dete. Ja sam ušla u sedmi mesec, porođaj će biti u januaru. Biće još jedan dečak. Mislila sam da će biti lakše da odaberem ime, ali nije jednostavno izabrati ime za svoje dete - ispričala je jednom prilikom za „Premijeru".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike