Ovako sad izgleda kuća Žike Šarenice u Jasikovici kod Trstenika: Nije hteo mnogo da je menja kada ju je renovirao! (FOTO)

15.03.2024

08:15

0

Za njega, ovo je nešto što budi uspomene

Ovako sad izgleda kuća Žike Šarenice u Jasikovici kod Trstenika: Nije hteo mnogo da je menja kada ju je renovirao! (FOTO)
Dvaput se ženio: Živorad Žika Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Živorad Nikolić - Žika Šarenica rođen je u Jasikovici kod Trstenika. Završavao je i po dva razreda odjednom u Gimnaziji i prvenstveno je želeo da bude sveštenik, zatim harmonikaš, a onda je postao profesor.

I posle svega toga, pak, na kraju je odlučio da bude voditelj.

Ranije, živeo je u trošnoj kući, koju je u jednom trenutku renovirao. I tada, međutim, želeo je da ona ostane autentična.

„Ovo je nešto što budi uspomene..."

- Bilo je teških dana, ali se nikad nije gladovalo. Nekada se živelo na proji, nekada na kajmaku, nekad na mesu, bilo je svega. U bašti moje majke sve je raslo; paprika, krompir, sve. Mogao sam sve da zidam, ali ovo je nešto što budi uspomene. Kuća je ostala takva kakva je, uradili smo zidove i staze. Želim da tako bude, a i dopada se mojim potomcima - objasnio je bio Žika jednom prilikom u emisiji „Nećete verovati", napominjući kako je on upravo tu proveo svoje detinjstvo.

Stan od 60 kvadrata

Inače, Žika je pre nekoliko godina kupio stan od 60 kvadrata u Beogradu. U to vreme, prema pisanju medija, za to zadovoljstvo bio je izdvojio 150.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike