Kako izgleda kuća Žike Šarenice u Jasikovici kod Trstenika: „Hteo sam da ostane kakva je i bila" (FOTO)

12.01.2022

10:39

0

Jednom prilikom ju je renovirao, ali nije želeo mnogo da je menja

Kako izgleda kuća Žike Šarenice u Jasikovici kod Trstenika: „Hteo sam da ostane kakva je i bila" (FOTO)
ATAImages/Antonio Ahel

Živorad Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, rođen je u Jasikovici kod Trstenika. Završavao je i po dva razreda odjednom u Gimnaziji i prvenstveno je želeo da bude sveštenik, zatim harmonikaš, a onda je postao profesor.

Ipak, na kraju je odlučio da bude voditelj.

Ranije, živeo je u trošnoj kući, koju je u jdnom trenutku renovirao. I tada, međutim, želeo je da ona ostane autentična.

Ovo je nešto što budi uspomene!

- Bilo je teških dana, ali se nikad nije gladovalo. Nekada se živelo na proji, nekada na kajmaku, nekad na mesu, bilo je svega. U bašti moje majke sve je raslo, paprika, krompir, sve. Mogao sam sve da zidam, ali ovo je nešto što budi uspomene. Kuća je ostala takva kakva je, uradili smo zidove i staze, želim da tako bude, a i dopada se mojim potomcima - rekao je Žika u emisiji „Nećete verovati", ističući kako je upravo tu proveo svoje detinjstvo.

 

 

Stan od 60 kvadrata

Inače, Žika je pre nekoliko godina kupio stan od 60 kvadrata u Beogradu. U to vreme, prema pisanju medija, za to zadovoljstvo bio je izdvojio 150.000 evra.

- U pitanju je manji stan, ali je jako lepo urađeno sve. Bez sumnje, ceo ovaj kompleks je zaista fascinantan i drago mi je što ćemo život nastaviti pored reke - ispričao je bio on za „Kurir".

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti