Bili su na ivici raskida, a onda se desilo čudo! Nikola Rokvić otkrio šta se zbilo kada se pomolio Svetoj Petki

05.01.2022

14:44

0

Autor: Marija Mitić

Pevaču je toliko bilo teško da je očajno molio Boga samo da Bojana ostane u drugom stanju, jer je znao da bi ih to spojilo, a to se onda i dogodilo

Bili su na ivici raskida, a onda se desilo čudo! Nikola Rokvić otkrio šta se zbilo kada se pomolio Svetoj Petki
Nikola Rokvić i Bojana Barović - Copyright ATAImages/ A.A.

Bojana Barović i Nikola Rokvić u braku su od 2016. godine, a iz njega imaju dvoje dece - Leonu i Simeona.

Priča o tome kako su dobili prvo dete je pravo čudo, a Nikola je istu ispričao u emisiji "Kad anđeli spavaju". Kako je pevač otkrio, on i Bojana imali su dosta problema u jednom periodu zabavljanja, a čak su bili i pred raskidom. Muke im je stvarala daljina, jer su živeli na relaciji Srbija-Amerika, zbog svojih poslova. Pevaču je toliko bilo teško da je očajno molio Boga samo da Bojana ostane u drugom stanju, jer je znao da bi ih to spojilo.

To se i desilo, kako kaže, onda kada se pomolio ispred rize Svete Petke, a ćerkica im se potom rodila baš na dan Svete Petke Trnove.

Printscreen Instagram/ Nikolarokvic
 

- Mi smo pet godina živeli na relaciji Srbija-Amerika. Trpi moj posao ovde, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osećaj lepote. Posle sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam "Novi zavet". Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu. Ne znam zašto sam tada rekao: "Bože, voleo bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mestu i da se ne razdvajamo više". Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona posle dolazi iz Amerike i daje mi poklon. Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao reč da izgovorim. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja. Posle nekoliko dana Bojana mi kaže da je sanjala ženu u crnom, da je prišla da joj kaže da se ne brine i da će sve biti u redu. Rekao sam joj tada da je to bila Sveta Petka. Leona nam se posle rodila na dan Svete Petke Trnove, a krštena je na dan Svete Petke Srpske - ispričao je on u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike