INTERVJU Saša Popović otvoreno o Ceci i Karleuši, supruzi, "Zvezdama Granda": Pravio sam greške!

01.01.2022

07:45

0

Glavni čovek najvećeg muzičkog takmičenja otkrio je za 24sedam šta je zajedničko Breni, Karleuši i Ceci, da li bi voleo da uskoro postane deda i da li želi da ode u pravu penziju i napusti šou

INTERVJU Saša Popović otvoreno o Ceci i Karleuši, supruzi, "Zvezdama Granda": Pravio sam greške!
sasa popovic i ng jelka (2)_ok - Copyright Foto: Z. K. Munja

Saša Popović standardno je imao dobru poslovnu godinu, iako je tokom 2021. u "Zvezdama Granda" bilo mnogo iznenađenja zbog transfera Ceca-Jeca koji se dogodio na iznenađenje mnogih.

S obzirom na to da retko daje intervjue, sumirali smo sa Popovićem takve i slične momente iz 2021. koji su uzdrmali javnost, te je u ekskluzivnom razgovoru za 24sedam govorio šta misli o tri napopularnije zvezde u Srbiji i regionu - Lepoj Breni, Jeleni Karleuši i Ceci Ražnatović, zašto je boemski život stavio po strani,  hoće li uskoro postati deda, ali i o tome da li će ostati u najvećem muzičkom takmičenju.

24sedam/Katarina Mihajlović ATAImages/A.A.
 

Kako je trenutno na pauzi do snimanja novih emisija "Zvezda Granda", kao i svi sprema se za praznike, pa nam je ispričao kako će uživati sa suprugom Suzanom Jovanović, ali i kakve planove ima u 2022. godini.

- Tradicionalno ću provesti praznike u krugu porodice. Nije tajna da već nekoliko godina unazad novogodišnje praznike provodim sa porodicom i prijateljima. Godinama sam radio u toj najluđoj noći, zatim svakodnevna snimanja... Sada mogu da biram, pa biram relaksirajuću varijantu, bez tenzije gde ćemo, šta ćemo obući, gužve... Bas uživam. 

Prošla sezona "Zvezda Granda" bila je turbulenta, što zbog diskvalifikacije takmičarke, što zbog žirija. Ipak, niko nije očekivao radikalne promene. Da li je odlazak Karleuše, a dolazak Cece više doneo ili odneo takmičenju?

- "Zvezde Granda" su same po sebi turbulentne, veliki je naboj adrenalina i emocija, jer takmičenje upravo to i izaziva. Isto vam je i u bilo kom sportu. Želja da se bude prvi, najbolji - nekada su to sportisti, nekada treneri. U svakom slučaju o obe teme smo već govorili i to u vreme kada su bile aktuelne.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Hoćete li vi produžiti svoj ugovor i da li ćemo vas i u sledećoj sezoni gledati u "Zvezdama Granda"? Od čega sve zavisi?

- Radim honorarno kao kreativni direktor čitavog projekta i nemam nameru da ga napustim. Moji saradnici i ja smo puni ideja, samo da nas posluži zdravlje, nadam se da ćete kao i do sada uživati. Punih sedamnaest godina, ušli smo i u osamnaestu, ne postoji gledaniji projekat u regionu od "Zvezda Granda". Zašto bih se onda lišavao tog zadovoljstva da budem deo nečega što svi obožavaju?

Šta smatrate svojim najvećim uspehom tokom karijere, a zatim i privatno?

Nisam od onih koji će o sebi govoriti u superlativu, ali ponosan sam na sve što sam uradio tokom svog života. I greške koje sam pravio, bile su moje i naučile su me nečemu. Ali najponosniji sam na svoju porodicu, na naše zajedništvo, vezanost i to što smo poput svih drugih normalnih porodica. 

Reklo bi se da ne spadate u boeme, što je na estradi redak slučaj. Ipak, kada ste se poslednji put proveli dobro u kafani? 

- Posao kojim se bavim 40 i kusur godina zahtevao je mnogo neprospavanih noći, mnogo izlazaka, putovanja, velikih okupljanja. Zbog toga poslednjih godina uživam u mirnijim druženjima, intimnijim. Volim muziku, ali opredeljujem se za akustičnu verziju, za umerenost u piću i jelu. Za srećan i zdrav život potrebna je mera. U svemu.

Foto: Z. K. Munja
 

Naručujete li pesme, popijete li koju čašu više?

- Volim i da sviram, ne samo da poručujem. Umem za svoje prijatelje da zasviram na harmonici neke divne pesme koje svi volimo. 

Brena putuje, a manje radi i uživa zasluženo sa suprugom posle toliko godina rada. Da li ste vi taj tip čoveka koji bi mogao da se povuče i posveti samo uživanju?

- Uh, niste u pravu. Uživaju, ali i rade mnogo! Prvo Brena ima zavidnu karijeru, veoma je koncertno aktivna. Takođe,  Boba i ona imaju biznis kome su posvećeni. Ni oni, kao ni ja ne mogu da ne rade. To nam je u krvi. Zato smo i kumovi. (smeh)

Printscreen Instagram/ lepabrenaa
 

Šta je vaša najveća prednost u biznisu, to što ste autoritativni, finansijski potkovani ili to što imate puno kontakata na etsradi i šire?

Šta god u životu da radite potrebno je da budete čestiti, da znate svoj posao i da se prema saradnicima ponašate kao čovek. I sve će ići kao po loju.

Zbog čega najčešće dolazi do svađa među kolegama na estradi? Mnogi kažu da postoje klanovi, sujeta, ljubomora...

To su individualne stvari. Mnogo je do vaspitanja, do ljudi. I naravno, ako tome dodate neiskustvo, vreme u kome živimo... 

Tri velike zvezde u Srbiji su Brena, Karleuša i Ceca, a sa sve tri ste bliski. Imaju li nešto zajedničko?

Vredne, profesionalne i talentovane! 

Suzanu se trudim da usrećim, ne da rasplačem

Antonio Ahel/ATAImages
 

Navijate li za to da uskoro postanete deda? Da li bi vam unuci potpuno promenili navike, maštate li o tome?

- Sve što se tiče moje dece, na njima je. Usrećuje me njihova sreća, njihova želja za samostalnošću, tako da im ne smetam mnogo sa pitanjima, niti ih Suzana i ja opterećujemo i požurujemo u realizaciji bilo čega. 

Važili ste za velikog zavodnika na muzičkoj sceni. Kako su vam se dešavale te ljubavi

Govorite o davno prošlom vremenu, gotovo ga i ne pamtim. Skoro dve i po decenije sam u srećnom braku i planiram da tako ostane do kraja života.

Da li je Suzana znala za sve vaše ljubavi?

Suzana zna sve o meni, poznaje me u dušu.

Da li ste je nekada rasplakali i kako ste jedno drugo učinili boljim osobama?

- Nikada svoju suprugu nisam rasplakao, nisam ja takav muškarac. Trudim se da uvek bude nasmejana, da joj svaki novi dan bude lepši od drugog. Vaspitan sam tako da su žene nežniji pol i da je potrebno da ih usrećimo, nikako rasplačemo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike