Udovica pokojnog Šaulićevog klavijaturiste sumnja u okolnosti saobraćajke: Želim da pregledam sve kamere!

29.07.2021

15:32

0

Ružica Kerić se svakodnevno čuje sa Gordanom Šaulić, koja je takođe očajna jer se suđenje okrivljenom Turčinu iznova odlaže

Privatna arhiva/ Bobi Stojadinovic

Pre nešto više od dve godine, u teškoj saobraćajnoj nesreći, na putu iz Nemačke ka Srbiji, život su izgubili pevač Šaban Šaulić i njegov klavijaturista, koji je upravljao vozilom, Mirsad Kerić.

Mirsadova udovica Ružica Kerić razočarana je što je Turčinu Alsinu Leventu (26), koji je izazvao sudar, suđenje ponovo odloženo, ovoga puta za januar naredne godine. Takođe, ona je otkrila da ima neke nedoumice koje su joj sumnjive i koje želi da istraži.

Mesto tragedije foto: Printscreen/m.westfalen-blatt.de

– Ja sam sada zaista ljuta, zvala sam sve redom, pa sam došla i do glavnog sudije, a on mi je rekao da bi suđenje trebalo da bude u septembru ili oktobru. Sada sam opet šokirana zato što su pomerili suđenje, a posebno sam ljuta što su tu informaciju prvo dobili mediji, a ne porodice nastradalih. Ali ne smem previše da se nerviram, ipak ja imam troje dece na koju moram da mislim i da ih pazim. Danas više nikome ne verujem, ni sudu, ni policiji. Odlučila da sa Državnog suda idem na Viši sud. Imam neke informacije koje želim da istražim. Neću nikoga da optužujem bez dokaza, ali ću zahtevati od javnih tužilaca da istražuju – navodi Mirsadova supruga za Expresstabloid.

Ona tvrdi da Turčina sud ne tereti zbog izjave koju je dao, kao i saosećanja sa porodicama koje je iskazao.

Instagram printscreen/ mirsadkeric75

– Taj Turčin već je dao izjavu, dobro je sve odglumio da mu je žao, a to je na njegovu radost, a na našu žalost. Tražila sam da se izuzmu sve kamere ispred hotela da ih pregledam, da se utvrdi da li je tu bilo još nekih sumnjivih automobila, da li je neko pratio Mirsadov auto. Mirsad je bio iskusan vozač i nikada nije napravio grešku. Iskreno govoreći, za mog Mirsada i nema ko da se bori osim mene i njegove dece – navela je Mirsadova supruga.

Ružica je za kraj dodala da se redovno čuje sa Šabanovom udovicom, Gordanom Šaulić, koja je takođe očajna jer se suđenje odlaže, te da planira da na prvo ročište dođe sa celom porodicom.

Pročitajte još:

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti