Rokenrol je star koliko i narodnjaci! Velika rasprava Đorđa i Bosanca: Kakva je to muzika? Tandara-mandara, tri akorda!

07.02.2021

14:26

0

Autor: M. Gudžulić

Komentarišući kandidate koji su stajali pred njima na sceni, napustili su svoja mesta ne bi li „isterali svoje"

Dragan Stojković Bosanac Printscreen ,,Zvezde Granda"

Stefan Živković iz Milijevog i Miloš Kovačević iz Marijinog tima u najnovijim „Zvezdama Granda” delili su scenu. Kovačević je tada izveo „Upali svetlo” i „Merak mi je”, dok je Živković pevao „Devojčice moja” i „Zbog te žene”. Ovaj duel završio se u Miloševu korist, a tokom komentara članova žirija Đorđe David i Dragan Stojković Bosanac ušli su u ozbiljno raspravu oko muzičkih pravaca.

Pročitajte još:

– Stefane, meni si ti bio dobar. Razdragan, nasmejan, lepa boja glasa. Jeste malo „tremica” poremetila dosta toga, da nisi dao 100 odsto sebe… Ali meni nije bilo loše – izjavila je Karleuša.

– Prvi put je došao na audiciju pre tačno 10 godina. Ne bi ga uopšte prepoznali, da je to isti čovek – rekao je zatim Saša Popović.

– Miloše, bez greške. Dobar dasa, dobro pevaš, stabilan, siguran, dobro deluješ na sceni. Ti si, dečko, za ovaj posao rođen – komentarisala je dalje Jelena.

– Nisi ti bio toliko loš koliko je Miloš bio ubedljiv i loš izbor pesama. To pokazuje i ove komentare Jelenine i Bekuta je kao podržava: „Samo ovo pevaš”, pa to i pobeđuje. Narodnjaci će pobediti. Ovo sve što „bućkate” sa Milijem na ove fore, ludilo… Ma ne valja ništa – nadovezao se Bosanac.

– Boske, kako Mili to radi? – nasmejao se bio Saša.

– „Bućka” – ponovio je Bosanac i nasmejao sve u studiju.

– Hoću samo Bosancu da kažem… Možda će narodnjaci da pobede, ali će rokenrol napraviti revoluciju – ozbiljan je bio Đorđe David, koji je već bio i ustao sa svoje stolice.

Đorđe David Printscreen ,,Zvezde Granda”

– Rokenrol je isto star kao narodnjaci. Niste vi klinci… Rokenrol… Kakva je to muzika? Tandara-mandara, tri akorda… – odgovorio mu je Bosanac, koji je zatim i požurivao Milija dok je komentarisao takmičare, ne bi li se i on uključio u raspravu o narodnjacima i rokenrolu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti