Majka Tanje Savić o ćerkinoj porodičnoj drami: Da nam je rekla na vreme, sve bi bilo drugačije

12.11.2020

20:06

0

Autor: V. Tanacković

Izvor: Glamur

Živana žali što nije reagovala dok je mogla i priznaje da se plaši za sigurnost unuka

Tanja Savić ATAImages/M. M.

Tanja Savić već mesecima vodi bitku za decu sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji ih je bez pevačicinog znanja odveo u Australiju, a njena majka Živana Savić sada je iznela detalje o odnosu svoje ćerke i zeta, koji do sada nisu bili poznati javnosti.

– Ne pamtim kad sam Dušana videla poslednji put. Možda pre Vaskrsa. Tada je trebalo da deca dođu kod nas, ali je on rekao da imaju temperaturu, a zapravo je stavio toplomer u vrelu vodu. Tanja to zna jer je toplomer pokazivao da imaju temperaturu 50, što je nemoguće – rekla je Tanjina majka u emisiji „Glamur”.

Živana tvrdi i da je Dušan išao na lečenje, ali da se nije izlečio, a posebno je zabrinuta za unuke zato što provode vreme sa ocem koji, kako sama kaže, ima problem sa zavisnošću.

Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel

– Dušan je na mučki način odveo decu. Nismo ni znali. Tanja nama nikad nije htela ništa da priča, a da nam je rekla na vreme, sve bi bilo drugačije – izjavila je Živana i dodala:

– On je prvih godinu dana bio kod nas, on se mazao na hleb. On je samo voleo da cuga, a ja sam čula da se drogirao, išao je na lečenje. Lečenje nije uspelo i nije se izlečio. Ne znam kako deca mogu da budu kod njega kad je on narkoman i pijanica. Napije se, ne zna gde je, a deca mala kako će? Kada su otišli Tanja nije dva dana znala gde su deca, mislila je da su tu negde u Srbiji, u Sremskoj Mitrovici.

PROČITAJTE JOŠ:

Slađa Delibašić: Mogla sam da sačuvam brak, da sam bila pametna

Žika Zana je dve godine lagao ženu da ide u Poljsku, a bio je u Strahinjića Bana kod Jelene!

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti