Kako je Isak Šabanović „probušio kašiku”, pa smršao 17 kilograma!

28.04.2021

15:32

1

Autor: M. Gudžulić

Pevač je dugo kuburio sa kilažom, međutim, kada je shvatio da mu višak utiče i na zdravlje, okrenuo je novi list

Isak Šabanović, Foto: Željko Đukić

Isak Šabanović uspeo je da „skine” 17 kilograma, pošto je uvideo da mu višak i te kako utiče na zdravstveno stanje. Kako objašnjava, „nosio je još jednog čovka u sebi” i to mu je teško padalo, te su ga mučili bolovi u leđima, kao i kukovima.

– Odlučio sam da se posvetim zdravom načinu života onog trenutka kada sam shvatio da „nosim” još jednog čoveka u sebi. Na sceni sam veoma aktivan, pa su mi baš smetali ti suvišni kilogrami. Dosta sam se umarao i samo sam jednog dana rekao sebi: „E, sad je dosta” – iskren je Isak, piše „Hit”, pa dodaje:

– Sve me je bolelo. I leđa i kukovi. Shvatio sam da je krajnje vreme da pažnju posvetim ishrani, jer sam sa nezdravim načinom života sebi mogao da napravim trajne zdravstvene smetnje. Odlučio sam da počnem sa dijetom i tako sam izgubio skoro 20 kilograma.

Režim ishrane teško mu je pao, kako je veliki gurman.

– Bilo mi je teško, ali sam dao sve od sebe da izdržim zato što sam znao šta mi je krajnji cilj. Veliki sam gurman i volim da jedem, što se i videlo na meni. Najviše su mi nedostajali hamburgeri, ćevapi i mleko. Ipak sam bio navikao na brzu hranu, na njoj sam nekada i živeo, dok slatkiše nikad nisam nešto posebno voleo – priznaje.

Nutricionista mu je, sa druge strane, preporučio i fizičku aktivnost, što mu je tek bilo mrsko.

– Ne volim ni tegove ni vežbanje, ali polako se spremam i to da uvedem u svoj način života. Za sada liniju održavam pravilnom ishranom. Potpuno sam izbacio ugljene hidrate i mlečne proizvode. Jedem puno salate, meso i ribu – objasnio je Šabanovi, koji je do željenih rezultata stigao uz pomoć liposukcijske ishrane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (1)

Comment(1)

  1. Ogi kaže:

    Šta bi sa liposukcijskom ishranom?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti