Imao je 16 godina kada je debitovao u seriji! Biković o svojoj prvoj ulozi: Tom klincu bih odvalio šamarčinu!

26.07.2021

17:20

0

Autor: M. M.

Iako svi misle da se prvi put pojavio u filmu "Montevideo, Bog te video" karijera našeg istaknutog glumca počela je malo ranije

Miloš Biković, Foto: A.A./ ATAImages

Naš istaknuti glumac Miloš Biković uporedo gradi uspešnu karijeru u Srbiji i Rusiji.

Prvu televizijsku ulogu imao je sa svega 16 godina, iako većina misli da je debitovao na filmu “Montevideo, Bog te video”.

Pročitajte još:

Naime, njegova prva televizijska uloga bila je u seriji “Stižu dolari” u periodu 2004./2005. godine i ova uloga bila je zapažena te mu je donela veliku popularnost.

Miloš Biković u seriji “Stižu dolari”, Printscreen Youtube

Golobradi dečak tada je tumačio sina čuvenog Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić, Nebojšu. Uloga nestašnog tinejdžera utabala mu je put ka zvezdama, a sve ostalo je istorija. Interesantna je i frizura koju je Biković u to vreme ‘furao’, te činjenica da mu je tokom snimanja serije kosa nekoliko puta farbana od crvene pa sve do ljubičaste. Miloš je jednom prilikom izjavio da bi “ošamario” tog klinca jer mu je iritantan, kao i da sada, da može da vrati vreme, nikada ne bi nosio takvu frizuru, pa ni za potrebe uloge.

Miloš Biković u seriji “Stižu dolari”, Printscreen Youtube

– Mislim da me, da sam znao da stvari funckionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi naterali da nosim onu frizuru. Nikada! Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu. Toliko iritantno dete. Ali to je bila poenta. Čudno je kada vidiš, šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru – prokomentarisao je Biković svojevremeno za domaće medije svoj glumački angažman u pomenutoj seriji.

Miloš Biković u seriji “Stižu dolari”, Printscreen Youtube

Miloš Biković u seriji “Stižu dolari”, Printscreen Youtube

Miloš se potom pojavio i u serijama “Bela lađa” i “Vratiće se rode” koja se snimala 2008. godine. Miloš je tada imao samo 20 godina. Glumca je proslavio film koji je usledio – “Montevideo, Bog te video” iz 2010. godine, gde je igrao fudbalera Tirketa.

Miloš Biković u seriji “Stižu dolari”, Printscreen Youtube

Još jednu zapaženu glavnu ulogu ostvaruje u filmu odnosno seriji “Kad ljubav zakasni”, odnosno “Samac u braku”, gde je glumio zajedno sa tadašnjom devojkom, Brankicom Sebastijanović.

Od klinca sa “otkačenom” frizurom Miloš je dosegao do samih zvezda, pa je tako igrao u mnogim ruskim filmovima, a stao je i rame uz rame sa slavnim Antoniom Banderasom u filmu “Izvan granica realnosti”, 2018. godine. Krajem 2019. godine Biković je ostvario vodeću ulogu u filmu “Sluga”, koji je postao najgledaniji film u istoriji ruskog bioskopa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju –24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti