Supruga ubice sa Cetinja dala izjavu u policiji: Bio je čudan nekoliko dana! Potvrđeno - Borilović imao zakazan pregled kod neuropsihijatra

17.08.2022

07:34

0

Autor: J. S. J.

Borilović je , kao što je potvrđeno i zvaničnim saopštenjem Uprave policije, kobnog dana imao zakazan specijalistički pregled

Supruga ubice sa Cetinja dala izjavu u policiji: Bio je čudan nekoliko dana! Potvrđeno - Borilović imao zakazan pregled kod neuropsihijatra
Vuk Borilović Cetinje masakr - Copyright Tanjug/AP/Risto Božović Profimedia Instagram/Socijaldemokrate

Istraga o najvećem zločinu u novijoj istoriji Crne Gore i dalje traje, ali zasad nema ni naznake o tome zbog čega je Cetinjanin Vuk Borilović (34) u petak uzeo lovački karabin i napravio masakr u naselju Medovina ubivši deset osoba, među kojima i dva dečaka.

Sagovornici "Novosti" iz policije navode da ni Borilovićeva supruga nije mogla dati odgovor na to pitanje.

- Ona je saslušana u prvim satima istrage. Objasnila je da je bio čudan nekoliko dana pre zločina, kada je došao kod njih da ih poseti u jednom primorskom mestu gde se odmarala sa njihovom decom, ali da nije to bilo ništa specijalno - kaže izvor iz policije.

- Kako je ispričala, on nije imao nesuglasice, niti se prethodno svađao sa svojim podstanarima, koje je prve usmrtio, tako da su priče o ranijem sukobu čiste spekulacije, isto kao i izmišljotina koja se mogla čiti proteklih dana da je okidač kod Borilovića bilo to što ga je supruga ostavila. Nije ga ostavila, već je kao i svake godine, uzela godišnji odmor i sa decom otišla kod svoje rodbine na letovanje.

Sagovornik pojašnjava i da je Borilović, kao što je potvrđeno i zvaničnim saopštenjem Uprave policije, kobnog dana imao zakazan specijalistički pregled.

- Poslednjih dana se ponašao čudno, zbog čega ga je prijatelj zamolio da ode na razgovor kod neuropsihijatra, na šta je on i pristao - kaže sagovornik "Novosti", koji ističe da se medijskim spekulacijama o mogućoj krvnoj osveti samo dižu tenzije i stvara panika među žiteljima Cetinja.

 U ovom trenutku, ništa ne ukazuje da bi tako nešto stvarno moglo da se dogodi.

Tragedija je prevelika. Nema potrebe da se u ovako teškim momentima spekulacijama dižu tenzije zarad većeg tiraža novina i većeg broja poseta određenim portalima.

Policija, kaže, sagvornik, ništa ne krije i dodaje da je sve što je do sada zvanično objavljeno jedina istina o najvećem zločinu.

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike