Novi detalji krvavog pira na Cetinju: Dok je umirala Nataša obavestila muža da im je Vuk ubio oba sina

13.08.2022

15:24 >> 15:25

0

Autor: M. Vu.

Zatečen neverovatnom vešću Miloš je pozvao Borilovića, svog stanodavca

Novi detalji krvavog pira na Cetinju: Dok je umirala Nataša obavestila muža da im je Vuk ubio oba sina
profimedia-0713775233 - Copyright Profimedia

Medicinska sestra u Opštoj bolnici "Danilo I" na Cetinju, Nataša Pajović Martinović, koja je ubijena tokom krvavog pira Vuka Borilovića (34), pre nego što je podlegla povredama telefonom je obavestla supruga Miloša Martinovića da su im ubijena oba sina.

Zatečen neverovatnom vešću Miloš je pozvao Borilovića, svog stanodavca.

- Pobio sam i tvoju i moju familiju - odgovorio mu je Borilović naoružan lovačkim karabinom i opasan sa dva redenika municije krenuo u kuće svojih komšija u naselju Nedovina, ubijajući ih bez milosti.

Printscreen/Facebook/natasamartinovic
 

Nakon Borilovićevog krvavog pira oglasila se prvi put zvanično i Uprava policije Crne Gore, čije saopštenje prenosimo u celosti:

"Dežurna služba Odeljenja bezbednosti Cetinje je juče, 12. avgusta 2022. godine, u 15.30 obaveštena od strane više građana da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u naselju Medovina.

Takođe, na osnovu do sada sprovedenih izviđajnih radnji, uključujući i izjave, odnosno prikupljena obaveštenja proizilazi da je oko 15.30 časova V.B. (34) obavio telefonski razgovor sa drugim licem, čiji identitet za sada, iz razloga zaštite oštećenih i svedoka, nećemo saopštavati, a u kojem je, između ostalog, saopštio da je u svojoj kući lišio života porodicu koja je kod njega stanovala, odnosno dvoje maloletne dece. Ovom razgovoru je prethodio još jedan razgovor o čijoj sadržini i identitetu osoba se za sada, iz istih razloga, nećemo izjašnjavati ali koji potvrđuju prethodne navode.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike