Požar kod Bara konačno obuzdan, ali nema opuštanja! Vojska poslala helikoptere na vatru, povređen vatrogasac (VIDEO)

11.08.2022

05:48 >> 07:10

0

Železnički saobraćaj na pruzi Bar - Beograd je u prekidu od sinoć

Požar kod Bara konačno obuzdan, ali nema opuštanja! Vojska poslala helikoptere na vatru, povređen vatrogasac (VIDEO)
tree-stump-g57f74d539_1280 - Copyright pixabay/manfredrichter

 Požar većih razmera koji je u sredu poslepodne zahvatio oblast kod Crvene plaže između Sutomora i Bara je pod kontrolom, a prilikom gašenja požara jedan vatrogasac je lakše povređen.

Helikopteri Vojske Crne Gore od jutros pomažu vatrogascima u gašenju požara na lokalitetu kod Crvene plaže u mestu Črvanj kod Bara. Dva helikoptera Vojske Crne Gore, kako javlja reporter Tanjuga, od jutros su u više navrata doletali do mesta požara, pomažući u njegovom gašenju.

Saobraćaj na potezu od Šušanja ka Sutomoru, koji je u nekoliko navrata bio obustavljan, oko tri sata ponovo je uspostavljen jednom trakom naizmeničnom dok je železnički i dalje u prekidu.

“Situacija u vezi sa požarom je ''malo relaksiranija''. Uradili smo dobar posao za sada. Napuštanja terena nema dok se ne ''zaokruži'' cela priča. Požar i dalje bukti, ali je pod našom kontrolom. Nadgledamo, svo ljudstvo je na terenu, nema opuštanja ni za tren", rekao je jutros za portal Bar Info zamenik komandira Službe zaštite i spašavanja Aco Vulević, prenosi CdM.

Jedan krak stihije koji se proširio na visoku zonu i moći će da se ugasi isključivo uz pomoć helikoptera.

 

 

Železnički saobraćaj na pruzi Bar - Beograd je u prekidu od sinoć. Brzi voz Bar-Beograd koji je trebalo iz početne stanice da krene po redu vožnje u 19:00 časova nije povezao putnike prema severu Crne Gore i Srbiji.


Primorskom portalu iz Železničke stanice Bar je potvrđeno da jutros autobusima prevoze putnike koji su nameravali da putuju loklanim vozovima za Podgoricu i Bijelo Polje.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike