Dramatičan snimak sa benzinske pumpe u Srpskoj! Pokušao da ukrade automobil, usledilo koškanje! Uništen aparat za plin, stao i saobraćaj!

10.08.2022

10:44

0

Autor: J. S. J.

Snimak se, naravno, vrlo brzo pojavio na društvenim mrežama

Dramatičan snimak sa benzinske pumpe u Srpskoj! Pokušao da ukrade automobil, usledilo koškanje! Uništen aparat za plin, stao i saobraćaj!
krađa - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

Sinoć oko 23 sata na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku odigrala se prava drama koja se na svu sreću završila bez tragičnih posledica.

Nepoznata osoba je prvo pokušala da ukrade automobil od vlasnika koji je na trenutak izašao dok je njegova devojka još bila u automobilu, što se može videti i na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama. 

 

 

Posle neuspele krađe, ista osoba je ukrala drugo putničko vozilo i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Prilikom pokušaja krađe uništena je stanica za plin kojeg koriste putnička vozila, pa je saobraćaj bio obustavljen satima kao i obustava isporuke električne energije.

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su da se ove dogodilo i saopštili: 

Policijski službenici PS Kozluk poduzimaju sve radnje kako bi rasvjetlili krivično djelo razbojništva, nakon što je 9.augusta oko 23 časa nepoznati muškarac počinio razbojništvo nad oštećenim licima kojom prilikom su otuđena i oštećena dva putnička vozila i tom prilikom nastala je šteta na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike