Dušku Kneževiću nova vlast nudi da se preda i da ide u zatvor, a DPS mu nudio da se brani sa slobode

27.04.2021

22:48

0

Autor: M.Vu

Ministarstvo pravde Crne Gore je poslalo dopunu molbe i objašnjenje Velikoj Britaniji

Foto: Printskrin/Instagram

Procureo dokument koje je Ministarstvo pravde, ljudskih i manjinskih prava uputilo Centralnom organu Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske, u kojem se traži izručenje Duška Kneževića Crnoj Gori.

Naime ministarstvo pravde je poslalo dopunu molbe i objašnjenje da ukoliko okrivljeni Knežević bude izručen Crnoj Gori izdržavaće kaznu zatvora po propisanim članom 3 Evropske konvencije za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda, a u nastavku sledi objašnjenje u kojim bi uslovima okrivljeni boravio, piše “Borba”.

Podsetimo, bivši režim je Kneževiću nudio da se preda, ali da se brani sa slobode, iako je Knežević iznosio razne optužbe na račun Mila Đukanovića, ali i DPS-a.

Pročitajte još:

Predsednik Atlas grupe je tako govorio o Milovim milionima u Dubaiju, Lihtenštajnu i Cirihu, ali i o izvesnoj plavoj torbi koja je do danas ostala tajna, međutim Knežević kaže da će taj snimak objaviti kad za to dođe pravi trenutak.

Takođe je govorio i o novcu koji je dao da se izvuče Cane Subotić iz zatvora, a sve po nalogu Mila Đukanovića.

Ako je posle svih ovih optužbi na račun Đukanovića dobio ponudu da se brani sa slobode, ostaje enigma zašto nova vlast menja tu odluku i potražuje Kneževića radi izdržavanja kazne zatvora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

 

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti