Bura u Crnoj Gori: Đukanovićeva žena nosi kaiš koji vredi dve prosečne plate

17.04.2021

23:24

0

Autor: M.Vu

Haljina koju je Lidija nosila dok je snimala video poruku proizvod je modne kuće Valentino iz kolekcije jesen/zima 2019

Foto: Printskrin/You Tube/Predsednik Crne Gore

Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović obratila se video porukom finalistima takmičenja za izbor najboljeg likovnog rada učenika iz Indije na temu prijateljstva između Indije i Crne Gore. I ovoga puta pojavila se u odeći koja je veoma skupa, naročito ako se uzme u obzir činjenica da je Lidija Đukanović supruga predsednika male i siromašne države, pišu Vijesti.

Haljina koju je Lidija nosila dok je snimala video poruku proizvod je modne kuće Valentino iz kolekcije jesen/zima 2019. Ukoliko je kupljena tada, koštala je 6.490 dolara odnosno 5.416 evra.

Foto: Printskrin/You Tube/Predsednik Crne Gore

Istina, u ovom trenutku se takva haljina na internetu može naći po ceni od 909 funti odnosno 1.049 evra. Čak i da je kupila haljinu po ceni sniženoj 70 odsto, gospođa Đukanović je na nju morala da potroši čitavu platu i da se ‘snađe’ za još 160 evra. Prema podacima iz redovnog godišnjeg imovinskog kartona koji se vodi u Agenciji za sprečavanje korupcije, Lidija Đukanović ima platu od 890 evra, pišu Vijesti.

Pročitajte još:

Za razliku od nekih drugih prilika, kada je njen izgled bio obogaćen skupim nakitom, od modnih dodataka prva dama Crne Gore je, koliko se može videti, u ovoj prilici nosila samo kaiš, takođe marke Valentino. U zavisnosti od toga da li odabrala širu i ili užu varijantu, što je na osnovu snimka teško sa sigurnošću tvrditi, kaiš koji nosi prva dama Crne Gore košta između 580 i 1070 eura.

Sudeći po tome na kojoj je strani crveni detalj, reklo bi se da je, ipak, reč o skupljoj varijanti.

Vijesti podsečaju da je prosečna plata u Crnoj Gori u februaru bila 529 evra, što je za oko 50 evra manje od cene kaiša gospođe Đukanović, ako je reč o jeftinijoj verziji, a ako je reč o skupljoj, dve prosečne plate su – skoro dovoljne.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

 

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti