Partizan počeo Evrokup, a na Sport klubu - mrak

20.10.2021

11:12

0

Autor: 24sedam

Hoće li Grobari cele sezone strepeti zbog prenosa Partizana?

Partizan počeo Evrokup, a na Sport klubu - mrak
sport klub prekid - Copyright Ilustracija/Profimedia/Wikipedia

Partizan je počeo takmičenje u Evrokupu, u kome je debitovao i najveći evropski trener svih vremena. 

Početak je bio bajan za crno-bele u meču protiv Hamburgba u gostima, prvo poluvreme su završili sa 20 poena prednosti, uz neverovatan šut iz igre od 76 odsto. Pravo uživanje ne samo za navijače Partizana već i za ljubitelje košarke.

A onda je usledilo drugo poluvreme i skoro pa neizvesnost. Malo zbog grešaka crno-belih, a mnogo više zbog, da kažemo, čudnog kriterijuma sudija, iako to niko u Partizanu nije pomenuo, razlika je počela da se topi i na kraju je postala jednocifrena.

Hamburg Towers/Dennis Fischer
 

Iako je delovalo da je Partizan blizu pobede, nisu bili toliko retki preokreti u košarci. Trener domaćih je pozvao tajm-aut, videli smo reklame, a onda… "Hajlajtse" i najave prethodnih sezona?!

Umesto da se uključimo u uzbudljivu završnicu i gledamo da li će borbeni domaćin ugroziti Partizan, mi smo gledali besmislene "hajlajte" iz ko zna kojih sezona. Posle nekoliko minuta, uključili su se i komentatori Sport kluba sa nemuštim objašnjenjem da je nestala slika. 

Umesto da gledaju završnicu, navijači Partizana i ljubitelji košarke morali su da traže rezultat po internetu ili da se raspituju na društvenim mrežama o konačnom ishodu utakmice.

Hamburg Towers/Dennis Fischer
 

Većinska sportska Srbija može samo da pita – dokle? Dokle ćemo trpeti ovakvu neprofesionalnost Sport kluba? Ne samo da ogroman deo zemlje ne može da gleda fudbalsku reprezentaciju, nego se sada ispostavlja da ne može ni da se osloni na prenose klupskog takmičenja.

Pored toga, sve vreme tokom utakmice na malim ekranima gledaoci nisu mogli da prate preostale sekunde za napad, Sport klub je jednostavno zaboravio da stavi taj važan deo kako bi se pratila utakmica. Tako da su gledaoci samo mogli da gledaju u pasulj koliko neki napad još traje. 

Da ne pominjemo navijače Partizana koji su jedva dočekali Obradovića na klupi i ovaj novi, preporođeni tim, gladni svakog sekunda svake utakmice. Mogu li oni da veruju da će moći da na miru uživaju u igrama svojih ljubimaca?

Na kraju, ali i ne najmanje važno: Hoće li nam neko objasniti zašto je nestao prenos? Zašto gledaoci nisu obavešteni? Da li je to zato što njihovi povezani mediji napadaju Partizan i predsednika Partizana?

Sva ova pitanja pitamo javno, ali smo ih uputili i zvaničano Sport klubu. Odgovore čekamo.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike