Sramno! Cerekaju se dok besramno koriste žrtve nedavnih tragedija koje su pogodile Srbiju! (FOTO)

15.05.2023

19:25

0

Autor: Ekipa 24sedam

Posle svega što smo videli prethodnih dana svima je jasno da delovanje opozicije i pomenuti protest nemaju nikakve veze sa ikakvim zahtevima koji imaju za cilj dobrobit građana

Sramno! Cerekaju se dok besramno koriste žrtve nedavnih tragedija koje su pogodile Srbiju! (FOTO)
Copyright Printscreen/Twitter

Opoziciona klika koja je krenula je u navodnu "borbu protiv nasilja" iako nam je svima poznato kako se oni “bore protiv nasilja”: uvredama, psovkama, pretnjama pa čak i fizičkim napadima izazivajući haos i nemire na ulicama, još jednom je "pobedila" samu sebe!

Naime, na društvenim mrežama se pojavila fotografija sa nedavnog protesta na kojoj vidimo Srđana Milivojevića iz DS-a koji je pretio ubistvom sinu i bratu predsednika Srbije, zajedno sa jednom od glavnih ideologa protesta Biljanom Stojković i potpredsednicom Demokratske stranke Draganom Rakić kako se cerekaju dok besramno koriste žrtve nedavnih tragedija koje su pogodile Srbiju!

Printscreen/Twitter
 

 

Nasilnici i batinaši pod sloganom "borbe protiv nasilja" iskoristili su tragediju koja je zadesila Srbiju, i izašli su na ulice bez empatije i saosećanja i pokušali ponovo da izazovu haos i nasilno ruše Srbiju.

Uz dokazanog nasilnika Milivojevića, koji je poznat po gnusnim pretnjama sinu i bratu predsednika Srbije, je i potpredsednica DS-a Dragana Rakić kojoj govor mržnje i pretnje takođe nisu strani!

Podsetimo, Rakić je u februaru ove godine iz skupštinske sale uputila sramne pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću! 

- Prenesite onom vašem da svaki put kad sedne u avion, život mu je u rukama mog muža, poručila je Rakić aludirajući na to da joj je muž zaposlen u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore.

Posle svega što smo videli prethodnih dana svima je jasno da delovanje opozicije i pomenuti protest nemaju nikakve veze sa ikakvim zahtevima koji imaju za cilj dobrobit građana, već da se radi o politički motivisanim demonstracijama koje imaju za cilj nasilnu smenu vlasti!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike