Ana Brnabić objavila fotografiju sa Vučićem i Mišelom: "Politika se odnosi i na prijateljstvo, poverenje, međusobno poštovanje" (FOTO)

19.05.2022

21:07

0

Autor: 24sedam

Vučić i Mišel, podsetimo, obišli su danas Naučno-tehnološki park, a potom su imali važan sastanak na kojem su razgovarali o evropskoj budućnosti Srbije

Ana Brnabić objavila fotografiju sa Vučićem i Mišelom: "Politika se odnosi i na prijateljstvo, poverenje, međusobno poštovanje" (FOTO)
Tan2022-5-19_1627451_1 - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Premijerka Ana Brnabić objavila je na svom Tviter nalogu fotografiju sa zajedničke večere sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Fotografija za našeg dragog prijatelja Ksavijera Betela! Nadamo se da ćemo se uskoro videti u Beogradu. Politika se odnosi i na prijateljstvo, poverenje, međusobno poštovanje i zajedničke ciljeve i vrednosti - napisala je premijerka i tagovala premijera Luksemburga.

Vučić i Mišel, podsetimo, obišli su danas Naučno-tehnološki park, a potom su imali važan sastanak na kojem su razgovarali o evropskoj budućnosti Srbije.

 

 

Jednodnevna poseta predsednika Evropskog sveta završena je radnom večerom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike