24SEDAM NOVI SAD "Predaja nije opcija": Vučević sa predsednikom obišao radove na novoj kovid bolnici u Novom Sadu

14.08.2021

11:18

0

Autor: 24sedam

Sa predsednikom Vučićem sam se uverio koliko su naši radnici vredni i svesni da vodimo borbu sa podmuklim protivnikom, napisao je Vučević

24SEDAM NOVI SAD "Predaja nije opcija": Vučević sa predsednikom obišao radove na novoj kovid bolnici u Novom Sadu
Copyright Printscreen/Instagram, milosvucevic_gradonacelnik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište nove kovid bolnice na Mišeluku u Novom Sadu, a tim povodom bio je prisutan i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Obećanje je ispunjeno, radovi na kovid bolnici na Mišeluku, u Novom Sadu, bliže se kraju i srećan sam što naš grad dobija ovako važan i neophodan objekat – poručio je Vučević i dodao:

pročitajte još:

– Sa predsednikom Vučićem sam se uverio koliko su naši radnici vredni i svesni da vodimo borbu sa podmuklim protivnikom, jer epidemija se pritaji, ali onda napadne novom snagom. Mi ne čekamo, već smo reagovali na vreme i pripremili bolnicu sa 624 bolničke postelje, od kojih je 220 na intenzivnoj, a 404 su na poluintezivnoj vezi. Očekujem značajan porast vakcinisanih građana posle sezone odmora, jer samo tako možemo epidemiju držati pod kontrolom. Predaja nije opcija!

Podsetimo, objekat na Mišeluku, mestu gde će biti izgrađena nova bolnica, u potpunosti će biti u funkciji lečenja obolelih od korona virusa sa srednje teškom ili teškom kliničkom slikom, a po okončanju borbe protiv korona virusa, objekat će biti pretvoren u Gradsku bolnicu, u kojoj će se lečiti Novosađani, ali i žitelji brojnih susednih opština, pa i čitave Vojvodine.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Novog Sada. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike