Nova provokacija u Kosovskoj Mitrovici: Mladići mahali albanskom zastavom, odmah uhapšeni (VIDEO)

15.04.2021

17:20

0

Dvojica mladića albanske nacionalnosti H. T. (1995) i R. C. (1996) ušli su u Severnu Mitrovicu automobilom sa albanskom zastavom

Nova provokacija u Kosovskoj Mitrovici: Mladići mahali albanskom zastavom, odmah uhapšeni (VIDEO)
Copyright Foto: Printskrin/Jutjub

Samo nekoliko dana nakon napada na dvojicu srpskih mladića u Severnoj Mitrovici, sinoć je usledio novi incident.

Naime, dvojica mladića albanske nacionalnosti H. T. (1995) i R. C. (1996) ušli su u Severnu Mitrovicu automobilom sa albanskom zastavom, a policija ih je privela kako bi sprečila teži incident.

Portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović potvrdio je za Kosovo onlajn da je došlo do incidenta.

Pročitajte još:

“Dva lica albanske nacionalnosti, od kojih jedno ima prebivalište u selu Čabra (Zubin Potok), a drugo u Južnoj Mitrovici, u vozilu Opel Korsa, su oko ponoći, kada je na snazi zabrana kretanja, sa vidno istaknutom albanskom zastavom, vozila po ulicama u severnoj Mitrovici, čak su ušli i u KBC Kosovska Mitrovica. Policajci su primetili vozilo, a i na osnovu prijave građana, vozilo je zaustavljeno na putu ka selu Suvi Do (Severna Mitrovica) i protiv njih je podneta krivična prijava zbog kretanja u vreme zabrane kretanja”, rekao je Radović.

Podsećanja radi, 10. aprila u sred bela dana, flašama su napadnuta dvojica srpskih mladića, koji su tom prilikom lakše povređeni, a napadači su pobegli u Južnu Mitrovicu. Iako je od napada prošlo pet dana, napadači nisu pronađeni.

U Gračanici je u utorak pretučen mladić, od strane trojice Albanaca, ispred Centra građanske energije i on je završio na lečenju u KBC Gračanica.

Napadači su nakon informativnog razgovora pušteni na slobodu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike