Mića Jovanović o Palmi: Nije bilo ni podvođenja, niti bilo čega lascivnog

25.04.2021

20:01 >> 20:28

0

Autor: M. I.

Ja se javljam da budem svedok gospodinu Palmi, rekao je Jovanović

Mića Jovanović o Palmi: Nije bilo ni podvođenja, niti bilo čega lascivnog
Copyright Printscreen/Pink TV

Mića Jovanović izjavio je večeras na TV Pink da ničeg lascivnog nije bilo na žurkama Dragana Markovića Palme.

– Nije bilo podvođenja. Gospodin Palma, koji je ovde prisutan, mi smo imali sukob, ali ja ga smatram i dalje prijateljem. To što su naveli, bilo je isprovocirano. Bio sam ljut. Ja se javljam da budem svedok gospodinu Palmi – rekao je Jovanović.

pročitajte još:

Marinika Tepić iznela je žestoke optužbe na račun Dragana Markovića Palme, a gostujući u emisiji “Hit Tvit” Palma je rekao kako ne može da bude veseo, s obzirom na to da ga svakodnevno napadaju za nešto, kako tvrdi, što nije uradio. Objasnio je i kako su krenule optužbe za “bunga-bunga” žurke.

Palma je tokom gostovanja pokazao službenu belešku iz 2014. godine, a zatim ispričao kako je “Dragan Đilas tukao suprugu Ivu i to pred decom”.

– Ne mogu da budem veseo kada vas svaki dan neko napada. Marinika nije tužilac, nisam osuđen! Vidite, nije lako da vas optuži radnica, a ne političarka, Dragana Đilasa, koja ima veoma visoku platu. Sve su slagali. Kako je to počelo? Ja sam rekao: “Gospodine Đilas, recite da li imate pare ili ne, zašto ste prebacili pare u neke druge države i da li ste platili porez?”. To je bilo moje pitanje. Sutradan u Jagodinu su došle dve dame koje su rekle da je sve tajno u Jagodini, kako ja odlučujem gde će pare da se troše… Problem je što je Dragan Đilas pre 20 dana saznao da sam ja došao do dukumenta u kom se on optužuje da je tukao svoju suprugu. I da ću ja to da koristim u parlametnu i da iznosim šta je on radio. Međutim, to mene nije interesovalo

– Ili ja da idem u zatvor ili Marinika Tepić. Ja od ovoga nikada neću da odustanem. Ja imam tri unuke, da je to neko uradio mojim unukama, ja bih mu u oko pucao. Svi su bili. Ne postoji političar koji nije dolazio. Žele publicitet i da lažu, kao što su sve lagali. Marinika Tepić hoće preko ovakvih lažnih napada da dobije publicitet. Ja sam sada dobio najveću podršku. Više sam imao poruka nego kada sam postao gradonačelnik – istakao je Palma.

Podsetimo, Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde najavila je da će u ponedeljak u 13 sati u Jagodini dati iskaz o Draganu Markoviću Palmi i saznanjima o pedofiliji i podvođenju.

Kako je istakla na svom Tviter nalogu, zatražiće prvo zaštitu žrtava i svedoka, kao i izmeštanje procesa iz Jagodine.

Tepićeva je iznela tvrdnje na račun Markovića, ali i još nekih osoba, za podvođenje žena i devojčica u Jagodini.

Novinarima je emitovan i snimak navodnog svedočenja muškarca čiji je identitet zastičen i lik zamagljen, a koji tvrdi da je upućen u te slučajeve.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike