Mali: SSP se zaigrao, zakon važi jednako za sve

24.08.2021

11:59 >> 12:17

0

Autor: M. I.

Oni kao da ponovo pokušavaju da objasne da građani Srbije ne treba da veruju svojim očima, rekao je Mali

Mali: SSP se zaigrao, zakon važi jednako za sve
Copyright TV Pink printscreen

Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas da Stranka slobode i pravde (SSP) veoma hrabro, po ko zna koji put “kači etiketu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću”, jer je konstatovao da je u slučaju napada na Borka Stefanovića država uradila svoj posao, ali da je napad bio znatno blaži u odnosu na napad glumca Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

Mali je u objavi na svom fejsbuk nalogu podstio da su iz te opozicione stranke tražili da se napadači na Stefanovića najstrože kazne i ocenio da je sada više nego očigledno da oni “traže opravdanja i brane svoje, za koje smatraju da treba da važe drugačiji aršini”.

pročitajte još:

– Samo mi nije jasno da li stvarno smatraju da je njihov gazda Ðilas u potpunosti zdrave pameti, pošto je očigledno da boluje od Minhauzenovog sindroma, a uz to je usavršio sistem lopovluka – naveo je Mali.

Smatra i da su bizarni komentari “pristalica i članova konzorcijuma SSP”, u kojem čak aplaudiraju i čestitaju Draganu Bjelogrliću na napadu na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

On im je poručio da su se zaigrali i da zakon važi za sve jednako.

– Oni kao da ponovo pokušavaju da objasne da građani Srbije ne treba da veruju svojim očima. Ne mogu da se otmem utisku da su se ozbiljno posvađali sa zdravim razumom – zaključio je Mali.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike