Krivična prijava protiv Vučića dostavljena TOK-u

05.08.2021

12:40 >> 13:20

0

Autor: 24sedam

Kako je rekao Vučević, u prijavi se traži da nadležno tužilaštvo utvrdi sve činjenice i javnost dobije odgovor kakav zaslužuje

Krivična prijava protiv Vučića dostavljena TOK-u
Copyright Milos Tešić/ATAImages

Krivična prijava koju je punomoćnik potpredsednika Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević podneo protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina dostavljena je Tužilaštvu za organizovani kriminal na dalje postupanje.

Pročitajte još:

Republičko javno tužilaštvo (RJT) uputilo je pre dva dana krivičnu prijavu protiv predsednika Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina Tužilaštvu za organizovani kriminal (TOK), kao stvarno nadležnom tužilaštvu za dalje postupanje, a radi ocene osnovanostI navoda u krivičnoj prijavi i donošenja odluke u skladu sa zakonom.

Vučević je u utorak izjavio da su Republičkom javnom tužilaštvu podnete krivične prijave protiv predsednika Vučića i ministra policije Aleksandra Vulina sa, kako je rekao, navođenjem svih dokaza koji su se pojavljivali u medijima, a koji ih dovode u vezu sa kriminalim klanom Veljka Belivuka.

Pročitajte još:

Kako je rekao Vučević, u prijavi se traži da nadležno tužilaštvo utvrdi sve činjenice i “javnost dobije odgovor kakav zaslužuje”, prenosi “Blic”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike