Glišić: Stabilna Srbija ne odgovara nikome u okruženju, notornim lažima pokušavaju da menjaju vlast

26.07.2021

08:12

0

Govoreći o predstojećim izborima, a na pitanje kada će SNS izjasniti o predsedničkoj kandidaturi, Glišić je kazao da nema dileme ko Srbiju i dalje može d

Glišić: Stabilna Srbija ne odgovara nikome u okruženju, notornim lažima pokušavaju da menjaju vlast
Copyright Darko Glišić, Youtube printscreen

Stabilna Srbija ne odgovara nikome, naročito ne nekim državama u okruženju, a zbog toga je pogotovo nesrećan predsednik jedne koja je fabrika kriminalnih klanova, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

On je tako u intervjuu za današnje “Novosti” odgovorio na pitanje da prokomentariše tvrdnje Veljka Belivuka da je imao i lične kontakte sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i drugima sa vrha vlasti, a Glišić je istakao da su to notorne laži onih, koji su suočeni sa doživotnom robijom, da izazovu nemire i promenu vlasti.

pročitajte još

-To je pokušaj kako bi državu preuzeli oni koji ih na svojim medijima uzimaju za saveznike, nadajući se da će im to doneti slobodu, rekao je Glišić.

Na pitanje da prokomentriše tvrdnje da je tokom davanja iskaza Belikvuka pomenuto i njegovo ime, Glišić je odgovorio da nije čelnik Izvršnog odbora i blizak predsedniku, njegovo ime ne bi ni bilo pomenuto.

-Ovako sam stavljen u kontekst izmišljene priče od početka do kraja, samo sa jednim ciljem, da se napakosti Aleksandru Vučiću, navodi Glišić.

Govoreći o predstojećim izborima, a na pitanje kada će SNS izjasniti o predsedničkoj kandidaturi, Glišić je kazao da nema dileme ko Srbiju i dalje može da vodi napred.

“Vučićevi rezultati su neverovatni i zabeležili smo napredak u svim društvenim sferama. Da ne govorim o tome da je kao ozbiljan lider vratio obraz Srbiji u svetu. Nema dileme koga naši članovi žele kao kandidata i kada dođe trenutak da se izjasnimo, biće to apsolutno jedinstvena odluka”, rekao je Glišić.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike