Vodič za muškarce: Pet grešaka koje ne smete napraviti pri izboru garderobe

24.01.2021

12:20 >> 08:23

0

Možda vam modiranje nije jača strana, ali dovoljno je da obratite pažnju na sitnice

Vodič za muškarce: Pet grešaka koje ne smete napraviti pri izboru garderobe
Copyright Pexels/ Andrea Piacquadio

Odelo možda ne čini čoveka, ali je i te kako važno za utisak koji ostavljamo na druge ljude. Možda jači pol ne voli da se modira i da vodi računa o svakoj sitnici poput dama, ali ipak neka pravila treba da ispoštujete.

Ukoliko želite da budete muškarac od stila, ne biste smeli da napravite greške prilikom odabira garderobe jer ponekad i detalj može da pokvari celokupan utisak.
Pa, da počnemo od omiljenog komada garderobe većine muškaraca. Košulje je neizostavni deo garderobe, pogotovo ako je u pitanju neka svečana prilika, zato uvek mora savršeno da izgleda na vama. Kada je kombinujete sa odelom važno je da dužina rukava bude po vašoj meri.
Ukoliko volite da nosite džempere i majice, modni stručnjaci savetuju da nikako ne nosite one sa dubokim “ve” izrezom, a niskim muškarcima da zaborave na dugačke kapute jer bi to bio potpuni fijasko.

Unsplash

A ovi sitni detalji mogu da unište ili pobošljaju svaku odevnu kombinaciju. Savršeno obučen muškarac ume da uklopi čarape sa kravatom i maramicom u džepiću. Ovo su neka pravila koja treba da usvojite: uz trenerke se nose bele čarape, a uz pantalone crne. Čarape ne moraju da budu od svilenog konca, ali ne sme oko da ih primeti, birajte tamnije.
Osnovno pravilo, koje se podrazumeva, pa mnogi smatraju da ga ne treba ni pominjati je da nikad ne idete u izgužvanoj odeći. Pravi muškarac, koji drži do sebe i svog izgleda, može sam da ispegla košulju.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike