Tajna muzike iz serije „Močvara“

05.10.2020

06:52 >> 10:59

0

Autor: Dejan Ćirić

Nakon tri nedelje prikazivanja, Močvara je privukla veliku pažnju gledalaca, a podjednako interesovanje vlada i za originalnu muziku iz ove serije

Tajna muzike iz serije „Močvara“
Copyright ATAImages

Za samo nekoliko dana, od kada su postavljeni spotovi za numere „Dole u mraku“ i „Kiša pada trava raste“, obe numere imaju više od 100.000 pregleda na YouTube kanalu. Mnogobrojni pozitivni komentari na društevnim mrežama uglavnom su jedinstveni u oceni da je muzika uspela da ostavi trag i dočara pravu atmosferu serije.

Promo/Firefly produkcija

Obe numere potpisuje kompozitor Vojislav Aralica, a tekst za „Dole u mraku“ napisala je scenaristkinja Milena Marković, dok pesmu izvodi Jelena Petošević. Ostale numere koje se nalaze na soundtrack-u serije izabrao je reditelj Oleg Novković, koji je naglasio da ove pesme na pravi način doprinose građenju likova gde svaki od njih nosi duboke tragove iz prošlosti sa kojima se suočava.

„Močvara“ je zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, koji kroz 10 epizoda prati potragu za serijskim ubicom i stara prijateljstva protkana zločinima i tajnama. Pored Gorana Bogdana u glavnoj ulozi, ostale role su poverene Stefanu Trifunoviću, Jani Bjelici, Borisu Isakoviću, Dejanu Dediću, Nadi Šargin, Marti Bjelici, Dubravki Kovjanić, Bojanu Žirović, Mioni Marković, Svetlani Bojković, Ani Franić, Tamari Dragičević, Milutinu Milošević, Olgi Odanović i drugima.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike