„Sudnji dan“ večeras pedeseti put: Milan Marić i Aleksandra Janković otkrivaju ranjive i tamne strane

29.04.2021

11:34

0

Autor: Dejan Ćirić

U centru priče je Ben koji se nalazi u njujorškom stanu svoje šefice i ljubavnice Ebi dan posle velike nacionalne tragedije i događaja koji će zauvek prome

„Sudnji dan“ večeras pedeseti put: Milan Marić i Aleksandra Janković otkrivaju ranjive i tamne strane
Copyright Promo/Nenad Petrović

Duodrama „Sudnji dan“ Nila Labjuta u režiji Jane Maričić u kojoj igraju Aleksandra Janković i Milan Marić večeras će biti izvedena pedeseti put u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Promo/Nenad Petrović

„Sudnji dan“ je priča o Benu koji se nalazi u njujorškom stanu svoje šefice i ljubavnice Ebi dan posle velike nacionalne tragedije i događaja koji će zauvek promeniti svet u kom živimo. On je pred neočekivanim izborom – vratiti se porodičnom životu koji je do juče vodio ili iskoristiti priliku koja im se iznenada ukazala sada kada svi veruju da je izgubio život u napadu na Svetski trgovinski centar.

Promo/Nenad Petrović

Uzbudljiva psihološka drama jednog od najznačajnijih savremenih dramatičara Nila Labjuta, o dvoboju između polova i ljudi koji jedno pred drugim ali i pred nama, postupno otkrivaju sve ranjive i tamne strane svojih bića i odnosa, premijerno je izvedena 18. novembra 2017. godine na Sceni Studio JDP.

Pročitajte još

Predstava „Sudnji dan“ učestvovala je na Međunarodnom festivalu malih scena u Rijeci (Hrvatska), na festivalu u Petrovcu na moru (Crna Gora), Festivalu duodrame u Topoli gde je proglašena najboljom predstavom, dok su Nagrade za najbolju žensku i mušku ulogu dobili Aleksandra Janković i Milan Marić na Pozorišnim svečanostima „Žanki u čast“, u Rabrovu gde je najboljom glumicom festivala proglašena Jankovićeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike