Sajam knjiga odložen za decembar: Održaće se samo ako epidemiološka situacija dozvoli

23.09.2020

10:55 >> 21:09

0

Kako je navedeno u saopštenju, i dalje će se pratiti preporuke i procene Kriznog štaba i u dogovoru sa izdavačima, izlagačima i drugim učesnicima doneće

Sajam knjiga odložen za decembar: Održaće se samo ako epidemiološka situacija dozvoli
Copyright Sajam knjiga Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Međunarodni beogradski sajam knjiga, čije održavanje je planirano od 25. oktobra do 1. novembra 2020, odlaže se, ukoliko epidemiološke prilike budu dozvolile, za sredinu decembra ove godine.

– Kako se nadležni Republički krizni štab do ovog trenutka nije izjasnio u prilog održavanju Sajma knjiga, ni o ponuđenim organizacionim modalitetima i bezbednosnim garancijama koje je Beogradski sajam ponudio, procenjeno je da u periodu koji je preostao do prvobitno planiranog termina, u potpuno neizvesnim uslovima funkcionisanja, više nije moguće kvalitetno i pouzdano izvršiti pripreme za tu manifestaciju – ističe se u saopštenju Beogradskog sajma.

Kako je navedeno, i dalje će pratiti preporuke i epidemiloške procene Kriznog štaba i u dogovoru sa izdavačima, izlagačima i drugim učesnicima Sajma knjiga doneti odluku koja će biti u najboljem interesu manifestacije.
O svemu navedenom Beogradski sajam će blagovremeno obaveštavati javnost.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike