Premijera novog španskog filma Stefana M. Mladenovića ,,Lui Lack, tú no tienes la culpa" u Kombank dvorani

02.10.2020

19:46 >> 14:11

0

Posle uspešnog prvog filma ,,Quiero decirte’’, koji je osvojio dve nagrade na internacionalnim filsmkim festivalima, autor Stefan M. Mladenović donosi nam

Premijera novog španskog filma Stefana M. Mladenovića ,,Lui Lack, tú no tienes la culpa" u Kombank dvorani
Copyright Stefan M. Mladenović Gorica Poturak

Priča filma ,,Lui Lack, tú no tienes la culpa’’ govori o životu tridesetogodišnjeg psihoterapeuta Lui Leka, koji zbog proživljene traume u detinjstvu ostaje zarobljen u vremenu tog događaja. Slušajući priče svojih klijenata on oživljava najmračniji deo prošlosti, a zahvaljujući njima uspeće da reši sopstveni rebus.

Originalnu muziku radio je bend ,,Mora”, za montažu i mesto direktora fotografije bio je zadužen Miroslav Mitić; za šminku, scenografiju i storyboard master, likovna umetnica Dunja Ćirić. Ovaj projekat o posledicama s*ksualnog zlostavljanja nad decom realizovan je u produkciji ARTISTA DE LA FE i MMD Studio uz pomoć Sekretarijata za kulturu i informisanje grada Niša i ambasade Kraljevine Španije u Beogradu.

,,Lui Lack”, Ivan Mančić

Stefan M. Mladenović u filmu uz neverovatnu transformaciju igra svih sedam likova, objašnjavajući da Lui Lek predstavlja definiciju superheroja ali sa sposobnostima koje imaju i obični ljudi. Njegove sposobnosti su glas, emocija i hrabrost. Lik je nastao kao potreba da se stvori realni superheroj koji će prirodnim sposobnostima pomoći onima koji su te sposobnosti izgubili usled preživljene s*ksualne traume.

Premijera filma ,,Lui Lack, tú no tienes la culpa’’ / ,,Lui Lek, nije tvoja krivica’’ održaće se u Kombank dvorani 9. oktobra od 20 sati, u Sali srpskog filma.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike