Novi talas otkazivanja predstava u prestoničkim teatrima

14.04.2021

15:02 >> 14:42

0

Svoja igranja odložili su JDP, Madlenianum, Atelje 212, a o novim terminima javnost će biti obaveštena

Novi talas otkazivanja predstava u prestoničkim teatrima
Copyright Profimedia

Premijera predstave “64” Tene Štivičić u režiji Alise Stojanović koja je bila planirana za 17. april u Ateljeu 212 pomerena je na 21. april u 19.30 sati, a pretpremijera i prva repriza koje su bile zakazane za 16. i 18. april takođe su otkazane, objavljeno je na sajtu ovog teatra.

U komadu autorka razotkriva intimu savremenog bračnog para koji se lomi pod teretom očekivanja – onih sopstvenih, izneverenih, međusobnih i onih koje im nameće društvo. U predstavi igraju Hana Selimović, Bojan Žirović, Jelena Đokić, Vladislava Vladica Milosavljević, Branislav Zeremski, Ivan Jevtović, Vladislav Mihailović i Denis Murić.

Promo / Anđa Brstina

Plesna muzička predstava “Grand hotel” u režiji Aleksandra Nikolića, takođe neće biti održana kada je planirano – u petak, 16. aprila, na sceni Opere i teatra Madlenianum, zbog bolesti jednog od igrača, a o novom terminu direkcija će na vreme obavestiti javnost, saopšteno je iz tog pozorišta u Zemunu.

Promo/Belkiša Abdulović

Premijera ovog scenskog komada izvedena je 1. aprila nakon kraćeg odlaganja, a na koreografiju Aleksandra Ilića igrao je plesački kvartet – Mojca Majcen, Branko Mitrović, Jakša Filipovac i Ognjen Vučinić.

Publika svoje karte može vratiti od 15. do 29. aprila na blagajnama pozorišta Madlenianum i Muzeja Zepter u centru Beograda, dok svi koji su kupili karte onlajn, dobiće povraćaj novca automatski, naveli su iz teatra.

Promo / Đorđe Tomić

Otkazuje se i večerašnja premijera predstave “Moj muž” Rumene Bužarovske u režiji Jovane Tomić kao i prva repriza koja je bila zakazana za četvrtak 15. april zbog bolesti glumice. O novom terminu premijere obavestiće javnost naknadno.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike