„Knjiga koja ne želi da bude pročitana“: Pretvara se u volan, dobija krila i menja reči

16.06.2021

16:34 >> 13:34

0

Autor: Dejan Ćirić

Čitanje ove knjige može da bude veoma teško, skoro nemoguće

„Knjiga koja ne želi da bude pročitana“: Pretvara se u volan, dobija krila i menja reči
Copyright Pixabay

Neobično živahna, tvrdoglava i potpuno čarobna slikovnica delo je sitnog, smešnog gospodina po imenu David Sundin. „Knjiga koja ne želi da bude pročitana“ čini sve što je u njenoj moći da je ostave na miru. Reči se menjaju, knjiga se sklapa i najednom – eto aligatora!

Promo/Laguna

Ovo je neobična, šaljiva slikovnica za sve dečake i devojčice kojima je potrebna pomoć roditelja da bi je pročitali. Bestseler 2020. u Švedskoj, ova knjiga podstiče interakciju između čitaoca i slušaoca i neće je biti u audio i elektronskom i formatu jer to u ovim formatima nije moguće postići, a uostalom ona to i ne želi.

Promo/Laguna

Čitanje knjige koja ne želi da bude pročitana može da bude veoma teško. Skoro nemoguće. Prvo se knjiga pretvorila u volan, onda su se u knjizi pojavile reči koje niko nikad ranije nije čuo. Zatim je knjiga dobila krila! I desilo se još mnogo, mnogo stvari koje ne bi trebalo da se događaju sa jednom knjigom. Šta je bilo na kraju, pitate se? A da vi lepo uzmete neku drugu knjigu da pročitate umesto ove, poručuju iz izdvačke kuće.

Promo/Laguna

„Knjiga koja ne želi da bude pročitana“ Davida Sundina u prodaji je od četvrtka 17. juna u svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike