Kevin Spejsi u istinitoj priči o pedofiliji: „Čovek koji je nacrtao Boga“ predstavljen u Kanu

10.07.2021

15:22

0

Autor: Dejan Ćirić

Kevin Spejsi u istinitoj priči o pedofiliji: „Čovek koji je nacrtao Boga“ predstavljen u Kanu
Kevin Spejsi - Copyright Profimedia

Fej Danavej će se pojaviti uz Kevina Spejsija u novom i, kako mediji već pišu, kontroverznom projektu Franka Nera “Čovek koji je nacrtao Boga”.

To je prvi film u kom igra Spejsi, još od 2017. kada je protiv glumca iznet niz optužbi za seksualno uznemiravanje.

Kevin Spejsi/Profimedia

Producent filma Luis Nero potvrdio je za Varajeti da će Danavej igrati ulogu koja je trebalo da pripadne Vanesi Redgrejv.

– Ona glumi staru učiteljicu Brajeve azbuke, koja je prijateljica slepog glavnog protagoniste (Franko Nero) i koja ga je naučila da čita. To je uloga koju je trebalo da dobije Vanesa Redgrejv, ali ona više nije raspoložena za putovanja – rekao je producent.

Fej Danavej/Profimedia

Na promotivnom posteru filma, koji se pojavio na ovogodišnjem filmskom festivalu u Kanu, gde je projekat i predstavljen Spejsi deli prostor sa Frankom Nerom, što sugeriše da ima važnu ulogu u ovom ostvarenju.

Franko Nero/Profimedia

Film je baziran na istinitoj priči o slepom umetniku Emanuelu koji crta ljude na osnovu njihovog glasa, a koji nepravedno biva optužen za seksualno napastvovanje maloletnice. Pored Nera i Spejsija, u njemu igraju i Robert Davi i Stefanija Roka.

Pročitajte još

Snimanje je završeno prošle nedelje, a film bi trebalo da bude gotov do septembra. Uprkos kontroverzama koje okružuju Spejsija, Luis Nero tvrdi da će film dobro da se prodaje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike