Jelisaveta Koraksić: Harizmatična i otkačena televizijska tetka

05.12.2020

16:27 >> 20:19

0

Olja je bitan šraf u Boškovićima, jer svaka porodica ima nekog takvog, ko se pojavi s vremena na vreme i na simpatičan način reši neke probleme. kaže glu

Jelisaveta Koraksić: Harizmatična i otkačena televizijska tetka
Copyright Promo/Košutnjak film

Ulogu otkačene tetke Olje u trenutno popularnoj seriji “Slučaj porodice Bošković” tumači Jelisaveta Koraksić, glumica koju znamo iz serija “Samac u braku”, “Jedne letnje noći” i “Istine i laži”.

Promo/Košutnjak film

Govoreći o seriji, glumica ističe da joj je bilo veoma zanimljivo da se bavi ovim likom, načinom na koji on raste i razvija se kroz seriju.

– Ona se bavi raznoraznim stvarima i neprestano se traži. Zanimljiva je zato što je sve interesuje, a ništa ne uspeva da sprovede do kraja – priča Jelisaveta i objašnjava zašto su neke Oljine replike već postale viralne i šta u ovom liku privlači, pre svega, žensku publiku.

– Olja je devojka koja, u večitoj potrazi za “Gospodinom pravim”, ide od jednog do drugog i nikako da uspe u ljubavi. Ženski scenaristički tim – Nina Džuver i Katarina Janković, Olju su zamislile kao ženu nesvesnu svog izgleda i svoje harizme, koja se zbog toga vezuje za muškarce sa “emotivnim kapacitetom metalne kante”. Ona je bitan šraf u “Boškovićima”, jer svaka porodica ima nekog takvog, ko se pojavi s vremena na vreme i na simpatičan način reši neke probleme.

U seriji igra sjajna glumačka ekipa predvođena Natašom Marković i Rašom Bukvićem, pored kojih ćemo videti i mnogo velikih glumačkih imena poput Seke Sablić, Svetlane Bojković, Anice Dobre, Branke Katić, Zorana Cvijanovića, Nele Mihailović, Vojina Ćetkovića…

Promo/Košutnjak film

– Za nas koji imamo manje iskustva, bilo je izuzetno korisno da sarađujemo sa svim tim ljudima. Oni su bili veoma ljubazni, čuli smo dosta vrednih saveta i bilo je veoma lako i lepo raditi sa njima – kaže glumica.

Šta će se dalje dešavati Olji i kakav će to veliki preokret ona doživeti, saznaćete ako nastavite da pratite “Slučaj porodice Bošković”, radnim danima od 20 časova na prvom programu RTS-a.

PROČITAJTE JOŠ: Stižu nam “Zlatni dani” i novi glumački tandem – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike