Izdavačke kuće pripremaju popuste i druženja s piscima umesto odloženog Sajma knjiga

05.10.2020

11:29

0

Autor: Mona Cukić

Vulkan, Laguna i Kreativni centar organizuju tokom oktobra bogat sadržaj i pogodnosti za ljubitelje pisane reči

Pixabay

Izdavačka kuća Laguna iz Beograda sa svojim lancem knjižara Delfi imaće svoj Sajam knjiga od 15. oktobra do 1. novembra po celoj Srbiji na svim prodajnim mestima, ali i putem interneta kao zamena za odloženi Beogradski sajam knjiga.

Tako je i najproduktivnija izdavačka kuća u Srbiji, sa 500-600 novih naslova godišnje, krenula u akciju sajamskih popusta za svoje romane, stručne knjige, bestselere, beletristriku…

Laguna najavljuje i druženje s domaćim piscima i potpisivanje knjiga, kako je uobičajeno uvek na tradicionalnim sajmovima pisane reči.

Time se Laguna pridružila i ostalim izdavačima – Vulkanu i Kreativnom centru, koji su takođe krenuli sa svojim akcijama.

Izdavačka kuća “Vulkan” najavila je da će od 18. do 24. oktobra organizovati sajam knjiga u svim svojim knjižarama širom Srbije.

Kreativni centar je pripremio mnogo zanimljivih akcija za čitaoce tokom celog oktobra 2020, te će svojim čitaocima takođe ponuditi brojne prodajne akcije, sajamske popuste i preporuke knjiga za sve uzraste, a od 23. oktobra do 2. novembra biće organizovan Sajam knjiga Kreativnog centra.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti