Gost nikad nije u pravu: Novi sitkom "Ljubavni zalogaji" stiže na male ekrane

30.07.2021

12:15 >> 12:18

0

Priča gledaoce uvodi u svet dva dugogodišnja prijatelja, Šukija i Džonija, koji odlučuju da otvore kafanu

Gost nikad nije u pravu: Novi sitkom "Ljubavni zalogaji" stiže na male ekrane
Copyright Ljubavni zalogaji / Promo

TV sitkom “Ljubavni zalogaji”, u produkciji Telekoma Srbija i Focus Brothers Production počinje sa emitovanjem u ponedeljak 2. avgusta, i biće na programu svakog radnog dana od 18 časova na kanalu Superstar 2.

Nova serija kroz 70 epizoda gledaoce uvodi u svet dva dugogodišnja prijatelja, Šukija i Džonija, koji odlučuju da otvore kafanu vođeni lajtmotivom “gost nikad nije u pravu”.

Đorđe Stojković “Ljubavni zalogaji” / Promo

Originalnu priču koja će zabaviti sve generacije, kreirali su reditelji Milorad Milinković (“Mrtav ladan”, “Crni Gruja”, “Nadrealna televizija”), Aleksandar Janković i Marko Glušič.

Đorđe Stojković “Ljubavni zalogaji” / Promo

Kulinarske recepte uz obilje humora predstaviće glumačka postava koju čine Đorđe Stojković, Ivan Đorđević Džudi, Nataša Aksentijević i Bane Vidaković. Pored glavnih, u seriji se pojavljuje veliki broj sporednih likova poput Šukijeve tetke Cece i kuvara Radomira Raše Vlačića.

Pročitajte još

“Krivci” za scenario koji obećava pregršt smeha i nezaboravan provod su scenaristi Dragoljub Stojković, Marija Gojković, Sandra Vujović, Balša Labović, Ružica Vasić, Vladislav Vojnović, Dragan Nikolić i Ivan Jegorović, dok naslovnu numeru i muziku potpisuju Alen Ademović i Saša Milošević Mare.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike