Dečji kutak kulture: Bajagina „Brojalica“ inspirisana pesmom iz Muzičkog tobogana

11.10.2020

07:36

0

Autor: Dejan Ćirić

Jedan od najpoznatijih rok muzičara sa ovih prostora, Momčilo Bajagić Bajaga obradovao je sve mališane fantastičnom edukativnom slikovnicom

Promo/Vulkan

Ova divna slikovnica nastala je na osnovu istoimene pesme koju je Bajaga napisao za Muzički tobogan, a koju su mnogi od nas, i mali i veliki, već čuli i pevušili. Poznato je da deca najlakše uče kroz igru, a najbolje pamte kroz vizuelnu stimulaciju, pa je slikovnica „Brojalica“ zapravo edukativna igra, gde će dete od najranijeg uzrasta, čitajući stih po stih, na zabavan i jednostavan način naučiti da broji do deset. Na svakoj stranici mališani će se susresti sa novim stihom koji će otkriti broj pojmova koje dete treba da pronađe i izbroji, ili koji je svojevrsna igra reči.

ATA Images

„Brojalica“ je namenjena deci uzrasta od tri do šest godina i biće nezamenljiva pomoć pri učenju. Pamćenje brojeva nikada nije bilo tako zabavno i lako, učenje nikada nije bilo tako zanimljivo!

Obradujte svoje mališane Bajaginom „Brojalicom“, koja je apsolutni hit predstojećeg Vulkanovog sajma knjiga koji će se održati od 18. do 24. oktobra u svim knjižarama ove izdavačke kuće u Srbiji, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva.

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti