Branko Tomović ima uspešnu karijeru u inostranstvu, a evo zbog čega nije glumio ni u jednom srpskom ostvarenju!

06.10.2020

19:47 >> 11:10

0

Trenutno boravi u Srbiji, a dobio je i ulogu Tesle, ali se na početak snimanja još čeka

Branko Tomović ima uspešnu karijeru u inostranstvu, a evo zbog čega nije glumio ni u jednom srpskom ostvarenju!
Copyright Branko Tomović, Printscreen Youtube

Branko Tomović (40), nemački glumac srpskog porekla, trenutno igra u seriji ‚‚Spajds”, koja se emituje na kanalu SCI FI. On tumači lik ruskog mafijaša Borisa, koji pripada klanu dilera narkotika u podzemlju Berlina.

Iako je poreklom Srbin, nikada nije glumio ni u jednom domaćem filmu ili seriji, dok u inostranstvu ima zavidnu karijeru.

– Niko me nikada nije pozvao. Kada bi mi neko iz Srbije poslao dobar scenario, voleo bih da glumim u srpskom filmu. Ali trenutno sam u Srbiji gde radim produkciju za svoj film ‚‚Vampir”. Oduvek sam govorio da želim da radim u Srbiji, tako da sada radim svoj film ovde. U filmu glume Eva Ras, Gorica Regodić i Joakim Tasić. Nadam se da ćemo napraviti veoma zanimljiv i zastrašujući evropski arthaus horor film o vampirima u Srbiji – objasnio je Tomović.

Branko je dobio i ulogu u filmu ‚‚Ludi naučnik”, u kom je trebalo da igra Teslu, ali on još nije počeo da se snima jer još traži finasijere.

– Samo sam pozvan da glumim u tom filmu, nisam bio deo produkcije, tako da znam detalje samo sa glumačke strane. Taj film trenutno traži finansijere. Nažalost, izgleda da tema Nikole Tesle nije bila dovoljno interesantna za investitore – otkrio je glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike