Boje Afrike: Zimski raspust uz radionice keramike i grafike

29.12.2020

11:28 >> 15:49

0

Muzej afričke umetnosti tokom januara organizuje kurseve za srednjoškolce uz sve mere predostrožnosti

Boje Afrike: Zimski raspust uz radionice keramike i grafike
Copyright Promo / Muzej afričke umetnosti

Muzej afričke umetnosti i ove godine, uprkos pandemiji i uz sve mere predostrožnosti, uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu, tokom zimskog raspusta organizuje besplatan program za srednjoškolce pod nazivom „Boje Afrike – kreativne radionice i izložba radova”.

Srednjoškolci će moći da se opredele za jedan od dva tematska mini-kursa koji će biti realizovani tokom januara. Prva grupa su radionice keramike koje će trajati od 4. do 9. januara od 10 do 14 sati, a druga grupa su radionice grafike od 11. do 15. janura u isto vreme.

Promo / Muzej afričke umetnosti

Svaka grupa će u kontinuitetu od pet dana, uz uvodno predavanje kustosa i kroz praktičan rad ovladati odabranom tehnikom – keramikom ili grafikom. Završni deo programa održaće se 16. januara kada će polaznici, uz pomoć kustosa, kreirati izložbu svojih radova.

Pročitajte još

Svečano otvaranje grupne izložbe, kao i dodela potvrda o učešću i nagrada najuspešnijima održaće se 17. januara u 14 časova.

Promo / Muzej afričke umetnosti

– Pozivamo sve zainteresovane srednjoškolce da se što pre prijave slanjem prijave na [email protected] sa sledećim podacima: ime, prezime, godina rođenja, kontakt telefon i izabrani termin kursa (od 4. do 9. januara, ili od 11. do 15. januara) – poručuju iz Muzeja, a više informacija može se naći na njihovom zvaničnom sajtu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike