"Samlećemo te kao mleveno meso": Stravične pretnje maloletnika, slali poruke dečaku, pa ga pretukli!

07.12.2021

10:10

0

Kako tvrdi, isti dečaci svake nedelje maltretiraju i tuku neko dete samo zbog toga što ima dobre patike ili šeta ulicom

"Samlećemo te kao mleveno meso": Stravične pretnje maloletnika, slali poruke dečaku, pa ga pretukli!
Profmedia

-Dva maloletna dečaka stara nepunih 16 godina pretukli su mog sina i slomili mu ruku. Iz čista mira su mi napali dete na ulici, udarali ga bokserom po glavi, šutirali u stomak, pa gurnuli u jarak - priča prestrašena majka, čiji podaci nisu otkriveni radi zaštite deteta i porodice.

Kako je opisala nesrećna žena, dete je šetalo s jednom devojčicom.

-Prišla su im ta dvojica i pitala ga: 'Zašto se ku*čiš?' Zbunjeno i uplašeno im je rekao da se normalno ponaša. Tada ga je jedan oborio i seo mu na stomak, a drugi ga je udarao u glavu. Sin je došao kući pretučen i istraumiran. Otišli smo u Hitnu pomoć, lekari su obavestili policiju i dali smo izjavu - navodi majka.

Kako kaže, njenom sinu su prethodno ti dečaci slali preteće poruke na društvenim mrežama i pisali kako će ga samleti kao mleveno meso.

- Čim mi je pokazao poruke, prijavili smo policiji. A onda su ga pretukli. Tada mu je polomljen telefon i poruke više nemamo - objašnjava majka.

Kako tvrdi, isti dečaci svake nedelje maltretiraju i tuku neko dete samo zbog toga što ima dobre patike ili šeta ulicom.

- Znam mnoge majke čiju decu su pretukli ili maltretirali. Slučaj smo prijavili i centru za socijalni rad u našem mestu, iz koga su nam rekli da će ove nedelje preduzeti mere u dogovoru s policijom s obzirom na to da su u pitanju maloletnici. Sad čujem i da prete mojoj deci da će ih izbosti nožem. Ne znam kome više da se obratim - jada se majka prebijenog dečaka.

Kako su rekli u policijskoj stanici, trenutno ne mogu da govore o ovom slučaju. Na broj centra za socijalni rad niko se ne javlja.

Majka dečaka ističe da su maloletnici koji su divljački prebili njenog sina isti oni koji su 31. jula ove godine obesili mačke na kablove za struju. Nakon što su fotografije koje su objavljene na društvenim mrežama uznemirile javnost, policija je identifikovala počinioce i tada je pisano da su protiv tinejdžera podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Bonus video

rina.rs

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir