Turčin osuđen na godinu dana zbog brutalnog prebijanja srpske manekenke: Producent je unakazio od batina!

28.10.2021

13:42

0

Autor: J.J.

Ðukićeva je sa producentom iz Turske bila u vezi dve godine

Turčin osuđen na godinu dana zbog brutalnog prebijanja srpske manekenke: Producent je unakazio od batina!
manekenka Tanja Đukić - Copyright Printscreen/Instagram

Turski producent Čagrij Tortopu (46) osuđen je na godinu dana zatvora zbog prebijanja srpske manekenke Tanje Ðukić (26) u junu 2019. godine u Istanbulu.

-Dobio je godinu dana zatvora, ali moji advokati i ja ćemo se boriti da dobije više. On sad želi da idemo na pomirenje, ali ja na to neću pristati" izjavila je manekenka za srpske medije.

Prema rečima Ðukićeve, producent sada na sve načine pokušava da izbegne zatvorsku kaznu, ali ona ne želi pomirenje već zatvorsku kaznu od najmanje tri godine.

Optuženom producentu Tortopu je bila zaprečena kazna od dve do sedam godina zatvora, ali je sud odlučio da ga osudi na kaznu manju i od minimuma.

On se tereti da je upotrebom sile, pretnje ili obmane lišio slobode devojku, dok je na ročištu tužilac je tražio da okrivljeni bude osuđen na kaznu zatvora od četri meseca do godinu dana zbog optužbe za krivično delo nanošenje povreda s umišljajem.

Takođe, turski mediji prenose da je veštačenjem telefona producenta ustanovljeno da kobnog dana nije pozvao Hitnu pomoć, iako je tvrdio suprotno, kao i da manekenka ima poremećaj ličnosti.

Kako je manekenka ranije ispričala, tadašnji dečko ju je toliko tukao da se ona upiškila od bolova, kao i da joj je krv šikljala iz nosa, usta i uva.

Ðukićeva je sa producentom iz Turske bila u vezi dve godine, a upoznali su se nakon njenog preseljenja u Istanbul, gde je došla preko modne agencije za koju je radila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike