Inspektor SBPOK-a ponovo iza rešetaka: Nakon saradnje sa Belivukom, sada osumnjičen zajedno sa bratom "zemunca"

25.09.2021

10:03

0

Autor: 24sedam

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova

Inspektor SBPOK-a ponovo iza rešetaka: Nakon saradnje sa Belivukom, sada osumnjičen zajedno sa bratom "zemunca"
Copyright MUP Srbije

Inspektor SBPOK-a za krvne i seksualne delikte Božidar Stolić (35) uhapšen je jutros u akciji policije, u kojoj su privedeni i pripadnik BIA M. K. (50) i S. K. (46), prenose Novosti.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u pokušaju na štetu jednog muškarca iz Požarevca.

Kurir pak ima saznanje da je jedan od uhapšenih i Slađan Kostadinović, inače, brat Ninoslava, člana zemunskog klana.

Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu vrednost. Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da više ugostiteljski objekat nije njegov već njihov, saopštio je MUP.

Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu vrednost. Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da više ugostiteljski objekat nije njegov već njihov.

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike