Ekipu Veljka Belivuka sprovode u zgradu Specijalnog suda: Danas saslušanje za ubistva i otmice

05.02.2021

10:44

0

Autor: E. H.

Tužilaštvo će odlučiti za koga će od ukupno 19 uhapšenih tražiti određivanje pritvora

Ekipu Veljka Belivuka sprovode u zgradu Specijalnog suda: Danas saslušanje za ubistva i otmice
Copyright 24sedam

Veljko Belivuk (36) i pripadnici njegove grupe danas bi trebalo da budu saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal pošto većini njih sutra rano ujutru ističe zadržavanje do 48 sati.

Belivuk i drugih 18 uhapšenih u jučerašnjoj akciji, biće privedeni u sedište Tužilaštva u zgradi Specijalnog suda u Beogradu.

Nakon saslušanja, tužilaštvo će odlučiti za koga će od ukupno 19 uhapšenih tražiti određivanje pritvora. O pritvoru će odlučivati sudija za prethodni postupak Specijalnog suda.

Pročitajte još

Belivuk i ostali se sumnjiče da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo i otmica.

Pored Belivuka uhapšeni su i Marko Miljković (29), kao i V. D. (47), A. V. (40), M. B. (37), D. T. (39), N. S. (34), N. L. (42), M. T. (34), V. G. (39), F. I. (30), S. L. (36), B. K. (34), V. G. (37), M. B. (33), N. S. (30), N. Đ. (36), Ž. K. (42) i N. J. (50).

Prilikom pretresa stanova i drugih prostorija na 30-ak lokacija, koje su koristili osumnjičeni, pronađeni su predmeti i tragovi izvršenih krivičnih dela, saopštio je sinoć MUP.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike